Hiç acelem yok zaman benden yana

Güncelleme Tarihi:

Hiç acelem yok zaman benden yana
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2006 00:00

İkinci albümü "Tam İsabet"'i çıkaran Lerzan Mutlu, müzikte de televizyonda da iddialı olduğunu söyledi. Mutlu, "Hiç acelem yok nasıl olsa zaman benden yana, iki yıl sonra ben ekranlarda program yaparken onlar evlerinde ay çekirdeği çıtlatıp beni izliyor olacaklar, çünkü bir dönem sonra estetik dikiş tutmuyor" dedi.

Haberin Devamı

İkinci albümü Tam İsabet’i çıkaran Lerzan Mutlu, müzikte de televizyonda da iddialı olduğunu söyledi. Mutlu, "Hiç acelem yok nasıl olsa zaman benden yana, iki yıl sonra ben ekranlarda program yaparken onlar evlerinde ay çekirdeği çıtlatıp beni izliyor olacaklar. Çünkü bir dönem sonra estetik dikiş tutmuyor" dedi.

Müzik dünyasına 2001 yılında konservatuvar eğitimi aldıktan sonra giriş yapan Lerzan Mutlu, ilk albümünü "Kara Büyü" adı ile çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde "Tam İsabet" adlı ikinci albümünü çıkaran Mutlu’nun albümünün isim babası Yıldız Tilbe. Lerzan Mutlu, Tilbe’nin Yalancı Yarim adlı şarkısının yanı sıra, bu albümde Hakkı Yalçın, Gökhan Tepe, Burçin Birben, Emirkan, Sude Bilge Demir, Aşkın Tuna, Melih Görgün gibi birçok ünlü söz yazarı ve besteci ile çalıştı.

Haberin Devamı

Müzik dünyasında korsandan korkmadan albüm yaptınız! Neden?

- Korsan çok büyük ayıp ve hırsızlıktır. Ben şu anda medyatik kişiliğim ile ön plana çıktım. Konservatuvarlı kimliğimi göstermek için iyi bir albüme ihtiyacım vardı. Şu anda korsandan çok şarkıcı kimliğimi ispatlamayı düşünüyorum. Sezen Aksu gibi dev bir isim olsaydım albüm yapmaz devletin bu konuda alacağı tedbirleri beklerdim.

Müziğinizin yanı sıra televizyonda da program yaptınız. Bu yetenek nereden geliyor?

/images/100/0x0/55eac8e4f018fbb8f8968ace

- Sanat yalnızca müzik değil. Sesi çok güzel olan milyonlarca konservatuvarlı insan biliyorum. Yalnızca ses asla yeterli değil. Sizde o sanatçı elektriğinin olması lazım ki, bunun diğer yanı da televizyon ekranlarıdır. Benim bu yeteneğim çocukluğumdan beri olan bir şey, eve gelen bütün misafirleri esir alıp onlarla televizyonculuk oynardım. Onlara soru sorup cevap alırdım. Ayrıca insanın ekranlarda güzel olması ise ayrı bir kural. Güzel olmayan bir görüntüyü ekranda istemiyorlar. Ben bunu başardım, beni izleyenlerle elektriği alıp verdim, bunu Türkiye’de çok az başaran var. Bu konuda mütevazılık yapamayacağım.

Haberin Devamı

Neden program yaptığınız kanaldan ayrıldınız?

- Başarım bazı insanları rahatsız etti. Ama ben olduğum sürece onlar rahatsız olmaya devam edecekler. Çünkü çok kısa süre sonra daha emin adımlarla ve sürprizlerle geliyorum. Türk halkı beni ekranlarda görmek istiyor, en azından bu işi yapanlardan çok daha genç ve dinamik bir insanım. Enerjimi beni seven insanlardan alıyorum. Benim hiç acelem yok, nasıl olsa zaman benden yana, iki yıl sonra ben ekranlarda program yaparken onlar evlerinde ay çekirdeği yiyip beni izliyor olacaklar. Çünkü bir süre sonra estetik dikiş tutmuyor. Bütün TV kanalları benim, beni çok seviyorlar. Sevgi her şeyin üstünde geliyor, beni sevenleri hiç mahcup etmiyorum. Bugün bu kanalda, yarın başka kanalda... Çok genç ve güzelim bunu bana söylüyorlar ben de onaylıyorum. Zaman benden yana, daha yapacak çok işimiz var, yeni başladık.

Haberin Devamı

Güzelliğinizden prim yapmak isteyen erkekler var. Neler düşünüyorsunuz?

- Ben onlara prim verecek zekada bir insan değilim. Kendi emeğim ile geldiğim bir yerde başka birinin hazıra konmasına izin vermem. Dolayısı ile erkek seçimlerim aklı başında insanlar... Hele hele kendimden küçük olan insanları yanıma alıp çocuk bakmaya hiç niyetim yok. İnanın dışarıdan bakıldığında çok komik ve cahilce görünüyor.

Şu an hayatınızda biri varmı? Kadının başarısı erkeğin elinde midir?

- İnanın çok isterdim ama şu an hayatımda kimse yok. Erkek konusunda çok şanssızım. Ya aradığım insanı ben bulamıyorum ya da aradıklarım beni bulamıyor. Kendi zekası yetersiz olan kadınların başarısı erkeklere bağlıdır. Ben başarımı kendi ellerimle ve eğitimim ile kazandım. Şu ana kadar arkamda kimse olmadı bundan sonra da bir kadın olarak kimsenin arkamda olmasına ihtiyacım yok.

Haberin Devamı

TV dizisi veya sinema olacak mı?

- Daha önce bir dizide oynadım. Bu arada okuduğum çok sayıda senaryo var. Ama şu an albümüm piyasaya çıktı. İçime çok sinen bir hikáye olursa oynamayı düşünüyorum. Sinema ile ilgili bir proje var. Sinemayı seviyorum, iyi bir karakter ile sevenlerimin karşısında olacağım, bunu şu an gizli tutuyoruz.

Ünlüler arasında özellikle halı markalarında büyük bir reklam rekabeti oldu..

/images/100/0x0/55eac8e4f018fbb8f8968ad0

- Ben geçtiğimiz yıl yaptığım anlaşma ile Dilek Halı reklamında oynadım. Bu yıl yine aynı firmanın reklam çekimleri ve katologlarında yer alacağım. Sürpriz çekimler oldu.

Zirveye iki adım kaldı

Haberin Devamı

Kıskançlığın hat safhayı aştığı, iğrençlik ve komploların bulunduğu yalan bir dünyada beyazlar içerisinde dolaşan ama sürekli kuyusu kazılmaya çalışılan ve kıskanılan bir insanım. Ama çok büyük bir söz vardır; "Seninle uğraşılıyorsa sevin, çünkü önemlisindir. Seninle uğraşılmıyorsa üzül çünkü önemsizsindir". Ben de bizim piyasamızdaki bazı insanların benden ne kadar rahatsız olduğunu görünce kendimi çok daha önemli hissediyorum.

- Kariyerinizde kendinizi nerede görüyorsunuz?

Kendimi zirveye iki adım kalmış olarak görüyorum. Ama benim adımlarım biraz büyüktür, o yüzden gideceğim yere çok kısa zaman sonra varacağımı hep birlikte göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!