Herkesin nefretini kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Herkesin nefretini kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2013 00:00

Yaklaşık bir hafta önce İstanbul’dan yola çıkarak Fethiye-Ölüdeniz’e gelen ve tatillerini burada geçiren dört kişilik Gündoğdu ailesi, seyahatin en başından itibaren yollarına çıkan herkesin haklı nefretini kazanarak dün sabah sularında evlerine gittiler.

Haberin Devamı

Hem kendilerine hem de çevredekilere tatili zehir eden Mehmet-Rana Gündoğdu çiftiyle çocuklarının Ölüdeniz yolculuğuna, ebeveynlerin kavgası ve çocukların gözyaşları damgasını vurdu. Çift her şeye rağmen Facebook albümlerinde mutluluk tablosundan yine taviz verilmedi.

YİNE HAYAL KIRIKLIĞI

Gündoğdu ailesinin büyük sabırsızlıkla beklediği yaz tatili, ilk çocukları Nahit Efecan’ın (6) doğumundan sonraki bütün tatiller gibi yine hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Daha Otogar’da, otobüse biner binmez oturma kombinasyonları ile ilgili yaşadıkları tartışmayla tatillerine start veren Mehmet-Rana çifti, otobüsün hareket etmesinin hemen ardından minik Mediha Busenaz’ın (4) ağlama krizine girmesiyle yol boyu büyük küçük herkesin bedduasını aldı. Çiftin tatili, aldıkları bedduaların da etkisiyle bir daha iflah olamadı.
Kaldıkları otele vardıklarında baba Mehmet Gündoğdu’dan gelen “hadi çocuklar siz havuza inin kardeş kardeş oynayın, biz annenizle biraz dinlenelim” şeklindeki üstü kapalı seks teklifinin Rana Hanım tarafından “Aaa, olmaz öyle şey bırakmam çocuklarımı bilmediğim yerde” sözleriyle reddilmesi çekirdek ailenin otelde yaşadığı ilk gerginlik olarak kayıtlara geçti. Mehmet Bey, “E bu şekilde mi geçecek peki bir hafta, hayret bir şey” sözleriyle gerginliği tırmandırırken, beşinci günde gerçekleşen reglin de katkılarıyla tam olarak o şekilde geçen haftadan öne çıkan bazı önemli satırbaşları ise şu şekilde:

Haberin Devamı

İŞKENCE TATİLİNİN DETAYLARI

1. Gün: Eşyanın yerleştirilmesi, çocukların hazırlanması, Rana Hanım’ın epilasyonu derken kahvaltının sonuna yetişebilen aile; açık büfeden geriye kalanlara çekirge sürüsü iştahıyla saldırarak otele ödedikleri paranın bir kısmını çıkarmaya çalıştı. Çocukların hiçbir şey yemeyerek, sürekli ortalarda koşturması ve diğer masalara dadanmasıyla otel çalışanları ve diğer müşteriler ‘Gündoğdu Ailesi’ gerçeği ile tanışmış oldu. Açık büfede bir nebze kâra geçen baba Mehmet Gündoğdu, melek yavruları Busenaz ile Efecan’in gün içindeki dondurma, güneş gözlüğü, simit ve kolluk gibi ağlama krizleriyle dile getirdikleri ihtiyaçlarına kayıtsız kalamayarak günü 120,00 TL zararla kapattı.
2. Gün: Kahvaltıda yediği sekiz çeşit peynir ile ailesinin yüzünü güldüren Busenaz, saat 11.00 sularında kardeşiyle girdiği “deniz suyu içilir ki” tartışmasından kusarak ayrıldı. Günün geri kalanını kızıyla birlikte revirde geçiren Rana Hanım’ın aksine, Mehmet Bey oğluyla oynadığı ‘Alman çocuğu kuma gömmece’ oyunu sayesinde iki saat kadar rahat nefes alabildi. Oyun, Alman çocuk Andreas Möller’in (6) ebeveynlerinin müdahalesi sonucu tatsız bir tartışmayla sona erdi.
3. Gün: Beline taktığı simidi ve kolunda kolluklarıyla kendini öldürme şansı neredeyse sıfıra yakınlaşan Efecan, annesinin de o sarışın kadınlar gibi üstünü çıkararak güneşlenmesini isteyince olanlar oldu. Her nasılsa bikininin kopçasını açmayı başaran Efecan için bu serüven, babanın son anda fark etmesi ve “Oğlum lan, dur! Rana kaç!” şeklinde koşarak Rana Hanım’a havlu tutmasıyla 5 saniye kadar sürdü.
4. Gün: Bu tatili, uzun süredir okumak istediği kitabı için fırsat bilen Rana Hanım, çocukları Mehmet Bey’e kitleyerek gün boyu şezlongda uzandı. Bu durumu fırsat bilen Mehmet Bey, çocukları doğru kullandığı takdirde bir ihtimal olarak nitelendirdiği bekar ingiliz Turist Lisa Fangorn’un (21) dikkatini çekmeyi başaramadı. Mehmet Bey günü muzun, jet-ski’nin, alakart balık restoranının fiyatlarını öğrenerek tamamladı.
5. Gün: Mehmet Bey’in “Çocuklar daha uyuyor Rana, fırsat bu fırsat kalksana” talebi, eşinin her nasılsa hep tatile denk getirmeyi başardığı regline kurban gitti. Ereksiyonunu içine atarak şezlong için önceden yer tutma bahanesiyle havuz başına inen Mehmet bey, bu süreçte yine umduğunu bulamazken; minik Buzenaz’ın bugüne kadar aldığı ve ekstraya giren yedi dondurma ve ikisi alkollü olmak üzere beş kokteylin faturasıyla şok oldu.
6. Gün: Eşi tarafından dün otelde yalnız bırakıldığı için sinirleri tepesinde olan Rana Gündoğdu minik Busenaz’ın başına güneş geçtiği için kızıyla ilgilenirken, Mehmet Bey ise gün boyunca “Gelseydin de, ilgilenseydin kızınla” savunmasını yapmakla meşguldü. Tatil arkadaşı Onur’la arkadaşlığını ilerleten Efecan ise, gün boyunca üstsüz güneşlenen otel sakinlerinin ve eşlerinin korkulu rüyası oldu.
7. Gün: “Son bedava yemek” olarak nitelendirdikleri öğlen yemeğinden sonra otelden çıkış yapan genç aile, otobüs saatine kadar Fethiye turu yapma kararı aldı. Bu süreçte eşe dosta dağıtmak üzere toplam 15 Fethiye kül tablası, 20 Fethiye magneti ve 10 Fethiye çakmaği satın alarak esnafın yüzünü son kez güldüren Gündoğdu ailesi, otobüsün hareket saatinden iki saat kadar evvel geldikleri otogarda dinlenme fırsatı buldular. Hastalığı bir türlü geçmeyen Busenaz, geri dönüş yolculuğunda otobüstekilerin bir dakika bile uyumasına izin vermezken, pestile dönen Rana-Mehmet çifti yol boyunca birbirleriyle çok az konuştular...

Haberin Devamı

FACEBOOK’TA MUTLULUK TABLOSU

Bir hafta içerisinde evlilik kurumunu defalarca sorgulayan ve parayla rezil olmanın her türlü formunu yaşayan ve yaşatan genç çift, yine de tatil dönüşü Facebook’ta paylaştıkları “Ölüdeniz’de tatil bir başkadır”, “Aşkım, ben ve çocuklarımız :)))” adlı albümleriyle yakın çevrelerini daraltmaktan geri kalmadı.

Son Dakika

- İçişleri Bakanlığı’nın her eylemden sonra yayınladığı ‘’Eylemcilerin bağlantılı olduğu sol terör örgütleri’’ listesinde top 5 bu hafta da değişmedi.
- Michel Platini, Twitter’dan seslendi: ‘’Fenerbahçeliler, Kalamış’ta kuş sesleri, ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu? Aranızda olmak isterdim...’’
- Ömer Üründül: ‘’Günümüz direnişinde sırtı barikata dönük eylemci çok mühim.’’
- Canlı yayında ağlayan Melih Gökçek’e Bülent Arınç’tan sert çıkış: ‘’Herkes kendi işini yapsın!’’
- Cinnet geçiren polis memuru, önce karısını sonra kendisini biber gazladı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!