Herkes Jessica Alba yüzü istiyor

Güncelleme Tarihi:

Herkes Jessica Alba yüzü istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 01:18

Zamanla deforme olan ve yuvarlaklaşan yüzlere yeni bir yöntemle ‘V’ şekli terar kazandırılıyor.

Haberin Devamı

Reese Witherspoon, Katie Holmes, Jessica Alba, Charlize Theron ve Amber Heard… Bu güzel kadınların en önemli ortak noktaları V tipi yüz şekilleri. Başta Asyalılar olmak üzere yeryüzündeki kadınlar da onlar gibi bir yüz şekline sahip olmak için bıçak altına yatıyor.
Peki, yüz şeklini değiştirmek bu kadar kolay mı? Medikal Estetik Uzmanı Dr.Mustafa Karataş “İşte, bu noktada devreye ultrason ve radyofrekans sistemlerinin bir birlikteliği olan VShape teknolojisi giriyor” diyor: “Gençlik yıllarında genelde herkesin yüzü ‘V’ şeklindedir. Yaşlanma ve fazla kilo belirtileriyle ‘V’ şekli, ‘O’ ya da ‘U’ şekline dönüşür. Bu, birçok kadının orta yaşlarda karşılaştığı bir problem. VShape, boyun ve gıdı bölgesini sıkılaştırıyor, belirginliğini kaybeden yüz konturunu toparlıyor, yanakları yukarı doğru kaldırıyor ve gençlik yıllarındaki yüz şeklini yeniden oluşturuyor.”
Bu yöntemle cerrahi müdahale olmadan kısa sürede daha ince bir yüze kavuşmak mümkün. İşlem bitimi rutin hayata devam edilebiliyor. 20 dakika kadar süren seanslar 10-15 gün arayla uygulanıyor. İlk seansta çok ciddi sonuçlar alınıyor, büyük çoğunluk için en fazla 4 seans tatmin edici sonuç sağlıyor. Seanslar masaj rahatlığında ve sıfır acı hissiyle yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!