Herkes bu mutluluğu tatmalı

Güncelleme Tarihi:

Herkes bu mutluluğu tatmalı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2006 00:00

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer çiftinin dün akşam saatlerinde bebekleri Nazlı dünyaya geldi. Haluk Bilginer eşinin başından biran olsun ayrılmıyor.

Haberin Devamı

Popçu Aşkın Nur Yengi, önceki gün anne olduktan sonra bir kaç gün daha hastanede kalacak. Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Haluk Bilginer ile eşi Aşkın Nur Yengi, "34 haftalık doğdu bebek. Salı günü taburcu olacağım. Bebeği henüz ben de görmedim. Çok heyecanlıyız" şeklinde konuştu. 2 kilo 760 gram

/images/100/0x0/55eabe6ef018fbb8f893e8f5
ağırlığındaki, 47 santimetre boyunda doğan bebeğe "Nazlı" adı verilirken, annenin ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Hastanede eşinin başından bir an olsun ayrılmayan ve mutluluğu yüzünden okunan Haluk Bilginer, "Sıkıntılı günler yaşadık ama şimdi çok mutluyuz. Herkese hararetle bebek sahibi olmalarını öneririm. Çok güzel bir duyguymuş. Nazlı bebeğin nazar boncuğunu bana taktılar. Eşim ve kızımın sağlığı çok iyi" diyerek duygularını açıkladı.

Aşkın Nur Yengi'nin doktoru Yrd. Doç. Erdal Ulakoğlu şu açıklamayı yaptı: “Tıp dilinde ‘placenta previa’ diye bilinen tehlikeyi gecemizi gündüzümüze katarak atlattık. 24’üncü haftadan 34’üncü haftaya kadar evinde müdahalelerde bulunduk. Hatta evde üç kez kan verdik, ultrasonografi aleti bile götürdük. Aşkın Hanım, sürekli yattı, yemeğini yatağında yedi. Çok büyük bir sabır gösterdi. Şimdi bebek de anne de sağlıklı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!