Hediyelik kampanyalar

Güncelleme Tarihi:

Hediyelik kampanyalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2005 00:08

30 marka taksitlendi

Card Finans, 8 Mayıs’a kadar 30 CardFinans üye markasından yapılan alışverişlere 10 taksit imkanı sunuyor. Anneler Günü Kampanyası’nda; Atalar, Beta, Boyner, Derimod, Desa, Faik Sönmez, Gerard Darel, Gusto, İpekyol, Jumbo, Laura Ashley, More&More, Mudo, Nine West, Pabetland, Park Bravo, Polo Garage, Sevil Parfümeri, Tekin Acar, Tepe Home, Vivid gibi üye markalar yer alıyor.

Yemek takımı alan yaşadı

Mayıs ayı boyunca Türkiye çapındaki Güral Porselen mağazalarından yemek takımı alan herkese, Stoneware kahvaltı takımı ve yemek seti ile çatal-kaşık-bıçak takımı hediye ediliyor. Ayrıca, ay boyunca Bonus Card ile yapılacak tüm alışverişler 12 taksitte ödenebilecek.

Parfüm anneye çanta size

Cecile, baharı üç farklı koku ile karşılıyor. Iris (Yeşil) ile sonsuz bahçelerdeki eşsiz çiçeklerin kokusunu, Diva (Pembe) ile şekerin vazgeçilmez tadını ve Mare (Mavi) ile derin okyanusların taze ferahlığını getiriyor. Cecile, bir parfüm ve bir deodoran alanlara son derece şık ve kullanışlı bir sırt çantası veriyor.

Ödemeler bir ay ertelendi

Bonus Card kullanıcılarının, 8 Mayıs’a kadar yapacakları 100 YTL ve üzeri giyim harcamalarının ödemesi 1 ay erteleniyor. Ayrıca 31 Mayıs’a kadar Bonus Card’la Tefal’den yapılacak alışverişlerde, 3 ürün alanlar 2 ürün için ödeme yapacak. Kampanya süresince Bonus Card’a fazladan 3 taksit imkanı sunulacak. 5 Mayıs’tan itibaren, Bonus Card sahiplerinin, beyaz eşya mağazalarından yapacakları alışverişlerde fazladan 3 taksit imkanı sağlanacak. Shop&Miles Card sahipleri ise, 8 Mayıs’a kadar program ortağı mağazalardan yapacakları 200 YTL üzeri alışverişlerde, 2 kat fazla mil kazanacak.

Her şey 10 taksit

Anneler Günü özel kampanyası dahilinde YKM ’de her şey, tüm kredi kartlarına 10 taksitle satılıyor. Maximum Kart sahiplerine 2 ay, Bonus Card sahiplerine de 1 ay taksit atlatma fırsatı var. Ayrıca Maximum Kart ile alışveriş yapanlara 100 ml ’lik parfümler, 50 ml parfüm fiyatına satılıyor.

Kişisel bakımda fırsat

Elektrikli kişisel bakım ürünleri markası Remington, mayıs ayı boyunca Boyner, YKM ve GİMA’larda çok özel fiyatlara satılıyor ve sürpriz hediyeler kazandırıyor. Boyner Mağazaları’ndan, 100 YTL ve üzeri Remington ürünü alan herkes, alışverişin % 15’i tutarında Boyner Hediye Çeki kazanıyor. YKM Mağazaları’nda, 15 Mayıs’a kadar her 99 YTL ve üzeri Remington ürün alana bornoz hediye ediliyor. GİMA’larda ise, bu ay boyunca Remington Power 1400 Watt saç kurutma makinesi 50 yerine 39 YTL

Ekstra puanlanın

Maximum Kart sahipleri, 8 Mayıs’a kadar kampanya logosu bulunan işyerlerinden yapacakları 100 YTL ve üzeri tutardaki ilk tek ödemeli alışveriş işlemi karşılığında 15 YTL değerinde MaxiPuan kazanacak. Kazanılan MaxiPuanlar, kampanya bitimini takiben müşterilerin kredi kartı hesaplarına yansıtılacak.

Süpürge taksidi 28 lira

İngiltere’nin elktrikli süpürge markası Dyson, Anneler Günü’ne özel 24 aya varan vade ve 28 YTL’den başlayan taksit avantajları sunuyor. Ayrıntılı Bilgi İçin: Tel: 0216 359 45 88

Çiçekli bardaklar hediye

7 ilde 17 mağazası bulunan Bernardo’nun rengarenk çiçek desenli yeni sofra takımı Bahar Koleksiyonu, 8 Mayıs Pazar günü akşamına kadar özel hediyesiyle birlikte veriliyor. 43 parçalık takımı alanlar, aynı deseni taşıyan, 12 adetten oluşan bardak setini de annelerine hediye olarak verebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!