Hayatımın Aşkı 9. yeni bölüm fragmanında beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 9. yeni bölüm fragmanında beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 09:36

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek olan Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Gökçe ve Demir önemli bir geceye hazırlanırlar. Peki bu gecede neler olacak? İşte Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanı ve merak edilenler..

Haberin Devamı

Gökçe ile Demir, önemli geceye hazırlanırken; Gökçe'nin duygularında değişiklik fark eder.

Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” demesi üzerine Gökçe’yi heyecan basar. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, diğer yandan harıl harıl vals öğrenmeye çalışır. Olanları izleyen Ayça’nın da balo gecesi için farklı planları vardır.

Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu sırada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun nefret ilişkisi farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca’nın, Bartu’ya olan soğukluğu devam eder. Bartu ise kendini affettirme derdindedir. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine çok mutlu olur. Ancak, gerçek kısa sürede ortaya çıkar.

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI 9. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru, Kaan'ın başına bela olmaya devam ediyor; yeni planlarını devreye sokmak için kollarını sıvıyor!

Demir, Gökçe’nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir. Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.

Hikmet, kendisini Rezzan’a affettirmeye çalışır. Rezzan’ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema’nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

BAKMADAN GEÇME!