Hayatı ti’ye alanlar

Güncelleme Tarihi:

Hayatı ti’ye alanlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2012 02:00

Hadise’nin “Aşk Kaç Beden Giyer” şarkısı dizi oldu.Kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir bakış açısı getiren dizi, D-Smart’ın Max Smart kanalında yayınlanacak. D-Smart dergisi, ekiple tanışmak için dizi setine konuk oldu.

Haberin Devamı

“Aşk Kaç Beden Giyer?” ekibindeki herkes, dizinin yeni sosyal medya fenomeni olacağından emin. Çünkü günlük hayatımızda karşılaştığımız ama ekranlarda göremediğimiz olayları ti’ye alarak, mizahi bir dille anlatıyorlar.

Dizinin en dinamik ekibi, kamera arkasında. Yönetmen koltuğunda oturan Cem Sürücü, genç oyuncu kadrosundan daha canlı. Nereden mi biliyoruz? “Arkadaşlar, eğlenin ve daha çok gülün” demesinden!       

Sette görev dağılımı olsa da, detaylara dikkat eden insanlar bir araya geldiği için yeri geldiğinde oyuncuların makyajını set koordinatörleri de tazeleyebiliyor.

DİZİNİN SÜRESİ 25 DAKİKA

“Deniz Yıldızı”ndaki Mert’e hiç benzemeyen bir karakterle karşımıza çıkan Koray Erkök, bu durumdan çok memnun. Fakat oyuncunun, asıl mutlu olduğu şey, dizinin 25 dakika gibi ‘normal’ bir süreye sahip olması.

Koray Erkök’ün işi zor. Duygusallığın önemli olmadığı, bedene dayalı ilişki yaşamayı tercih eden Umut’u canlandıran oyuncu, böyle farklı bir karakter canlandırdığı için çekim aralarında oyuncu arkadaşları ve set ekibiyle sürekli iletişim içinde.

ŞANSLI ERKEKLER

Parti sahnesinde kızların gönlünü hoşnut tutmak için ter döken “Aşk Kaç Beden Giyer?”in Tarık’ı Adıhan Şentürk, çekim aralarında soluğu vantilatörün karşısında alıyor.

Dünyanın en şanslı erkekleri Koray Erkök ve Adıhan Şentürk! Daha dizinin tanıtım çekimlerinde etraflarını güzel kızlar sarıyor. Dizi ilerledikçe kim bilir neler olacak?

NEFRET ETTİRMİŞTİ ŞİMDİ GÜLDÜRECEK

“Öyle Bir Geçer Zaman ki”de herkesin nefret ettiği bir karakteri canlandıran Elçin Sangu, bu diziyle izleyicileri güldürecek olmasından ötürü çok mutlu.
Sangu’nun oynadığı Nehir’in en yakın arkadaşı Seda da dizinin en sürprizli, çatlak ve dişli karakteri. Gözde Çetiner’in canlandırdığı karakteri, sosyal medyada sık sık görmeye hazır olun!

Haberin Devamı

YERYÜZÜNDEKİ TEK DÜRÜST ERKEK

Dizinin ana karakterlerinden biri de, cansız manken Stefan. Yeryüzündeki tek dürüst erkek olarak nitelendirilen Stefan’ın yanında “Aşk Kaç Beden Giyer?”in diğer erkeklerinin hiç şansı yok...

Erkeklerle başı dertte

Yalnızlıkla ve erkeklerle başı dertte olan Nehir’i canlandıran Elçin Sangu, gerçek hayatta da etrafındaki her kadının böyle olduğunu söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!