Yine mi sen, Kanye?!

Güncelleme Tarihi:

Yine mi sen, Kanye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 10:57

Bu yıl 57’incisi düzenlenen Grammy ödül töreninde, Kanye West az kalsın altı yıl önce yaşanan Taylor Swift skandalının ikincisini tekrar edecekti.

Haberin Devamı

Grammy gecesinde İngiliz şarkıcı Beck, ‘Morning Phase’ ile kazandığı “Yılın Albümü” ödülünü şarkıcı Prince’in elinden almak üzere sahneye çıktı. Tam o anda sahneye fırlayan Kanye West, herkesin bir an yine şok olmasına sebep oldu. Fikrini değiştirip sahneden inen West’in arkasından Beck, ‘nereye gidiyorsun, sahneye gelsene’ diye bağırdı ve izleyiciler kahkahalara boğuldu.

Yine mi sen, Kanye

Beck mutlu mutlu Grammy'sini Prince'in elinden alıyordu.

İKİNCİ TAYLOR VAKASI

Yine mi sen, Kanye

2009 MTV ödül töreninde Taylor Swift'in burnundan gelmişti!

Haberin Devamı

2009 yılında MTV’nin düzenlediği Video Müzik Ödülleri gecesinde Kanye West sahneye fırlamış, Taylor Swift’in ödül aldığı anı mahvetmişti. Swift’in elinden mikrofonu kapan West, “Taylor senin için çok sevindim ve lafını bitirmene izin vereceğim. Ama Beyonce bu yılın en iyi videosunu çIkti ve ödülü o almalıydı” demişti. West daha sonra bu sözleri için özür dilemiş, ama bu dakikalar müzik tarihine yazılmıştı.

'BECK'İN ÖDÜLÜNÜ BEYONCE'YE VERMESİ LAZIMDI'

Yine mi sen, Kanye

Kanye West: 'Neyse tamam, bişi demeyeceğim'

Yine mi sen, Kanye

Beck: 'Dostum nereye gidiyorsun, sahneye gelsene!'

Kanye West son dakika fikrini değiştirdi ama sonrasında yaptığı açıklamalar, Beck’in de benzer bir durum yaşamasına ramak kaldığının işaretçisiydi. West, ‘Gerçek sanatçıların geri dönmesi için, bizimle oynamayı kesmeleri gerekiyor. Beck’in sanata saygı göstermesi, ödülünü Beyoncé’ye vermesi gerekirdi. Bundan çok sıkıldım!' dedi.

Haberin Devamı

'ARTIK RİSKE GİRMEYECEĞİM'

Yine mi sen, Kanye

Kim Kardashian ve Kanye West kameralara poz keserken.

'Bu tip şeyler sanatın gücünü azaltıyor, zanaate saygıyı azaltıyor. Biz müzisyenler her gün işe giderken Beyoncé dinleyen ve başka bir dünyaya giden insanlardan ilham alıyoruz. Ama bazen onlar her şeyi promosyon olarak görüyorlar. Artık karımı, kızımı, markamı riske atacak bir şey yapmam. Dün sahnede bu yüzden bir şey söylemedim. Ama ben yaratıcılık için kavga etmeye devam edeceğim!’ diye sözlerini bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!