Yeni trend diz selfiesi

Güncelleme Tarihi:

Yeni trend diz selfiesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 10:58

Geçtiğimiz hafta A4 kağıdı ile ince bel yarışına giren kadınlardan sonra şimdi de, ‘’Iphone 6 dizleri’’ adlı meydan okumalar sosyal medyanın gündemine oturdu. İsminden anlaşılacağı üzere dizlerin ön plana çıkarıldığı yarışmada amaç, ne kadar ince olduklarının kanıtlayabilmek.

Haberin Devamı

Çin’de başlayan yeni akımın temel gereksinimi Iphone 6. Bu yarışmada kadınlar cep telefonlarını dizlerine yerleştiriyor ve daha sonra fotoğraflarını çekiyor. Paylaşımların çığ gibi büyüdüğü yarışmada, kadınlar ne kadar ince dizleri olduğunu dünyaya kanıtlamayı amaçlıyor. Sosyal medyada gerçekleşen yarışmaya olumsuz tepkiler de gecikmiyor.

Yeni trend diz selfiesi

Yeni trend diz selfiesi

Sosyal medyada kullanıcılar, kadınlar için gerçekçi olamayan güzellik standartlarına ağır eleştirilerde bulunuyor. Facebook’ta meydan okuma fotoğraflarıyla karşılaşan kullanıcılardan Moon L. Leighton, bu durumu dehşetle karşıladığını belirtiyor ve ekliyor ‘’ Bu güzellik trendini kim başlattıysa madalyayı hak ediyor. Şu tarz bir şey olabilir ‘Yılın en gerizekalı fikri’.

Haberin Devamı

Yeni trend diz selfiesi

Yeni trend diz selfiesi


Bilimsel açıklamalar göre dizin boyutu, vücut ağırlığı tarafından belirleniyor tıbbi uzman Benjamin Bedford Genç Vogue yaptığı açıklamada; "Dizlerde kemik ve kıkırdak vardır ve boyları sabittir. Onları değiştirmek için yapabileceğiniz çok fazla şey yok.’’ Ancak bu açıklamalara rağmen dizlerini Iphone 6 boyutlarına düşürmek için pek çok kadın internet ortamındaki bilgilerden bunun yolunu arıyor!

Yeni trend diz selfiesi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!