Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı

Güncelleme Tarihi:

Teomanın takıntılı hayran isyanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2024 07:57

Kendisini hem sosyal medyada hem de evinin civarında rahatsız eden takıntılı hayranını savcılığa şikâyet eden Teoman, “Aslında kızmıyorum ama korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” dedi.

Haberin Devamı

ŞOFÖRÜM SALDIRIYA UĞRADI

Teoman önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde kendisini rahatsız eden takıntılı bir hayranından şikâyetçi olan ünlü rock’çı, konuyla ilgili sorular üzerine takip edildiğini, hatta şoförünün saldırıya uğradığını söyledi. Şikâyetçi olduğu takıntılı hayranıyla birkaç kez yüz yüze geldiğini ve sokağa çıktığında tedirgin olmaya başladığını ifade eden ünlü isim şöyle konuştu:

İNSANIN ÖDÜ PATLIYOR

 “Arada böyle şeyler oluyor. Kızmıyorum onlara ama ‘takıntılı hayran’ demesek daha doğru olur. Birtakım deliler bunlar. Ünlülere kafalarını takıyorlar. Üzülüyorum da mahkemeye vermeye. Fakat birkaç kez denk geldik, insanın ödü patlıyor. Tedirgin oluyorum tabii ki. Akıl hastası bunlar. Hayal dünyalarında bir şeyler kuruyorlar ünlü isimlere dair. Kızmıyoruz ama yine de korkuyoruz diye mahkemeye veriyoruz.

Haberin Devamı

Cihangir’e muhtar olmak çok iyi fikir

Daha önce tatile çıkmayı ve yurtdışına gitmeyi sevmediğini, onun yerine Cihangir’de vakit geçirmeyi tercih ettiğini söyleyen Teoman, konuyla ilgili sorulara esprili bir yanıt verdi: “Hiçbir yere gitmem. Sevmiyorum tatili, buradayım hep. Kafelerde yaşıyorum. Bende yok öyle şeyler. Köy gibi takılıyorum burada, Cihangir Köyü’nde.” Muhabirlerin “Cihangir’e muhtar olmayı düşündünüz mü hiç?” sorusu da şarkıcıyı güldürdü: “Çok iyi fikirmiş. İleride yaparım belki muhtarlık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!