Takılarım servet değerinde

Güncelleme Tarihi:

Takılarım servet değerinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2024 08:07

Petek Dinçöz önceki akşam Kıbrıs-Girne’deki Rocks Hotel’de sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Performansı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, “Çok heyecanlıyım. Çünkü yıllar önce burada güzellik yarışmasında derece almıştım ve o benim mesleki hayatımın başlangıcı oldu” dedi.

Özel tasarım mücevherleriyle dikkat çeken şarkıcı, takıları için esprili bir açıklama yaptı: “Değeri 150 bin dolar (4.7 milyon TL). İlk defa böyle pahalı bir mücevherat taşıyorum. Konser alanında elektrikler kesilirse ve beni kaçırırlarsa, artık nerede bulursunuz bilemiyorum.”

Takılarım servet değerinde



‘DİLBER’ PERFORMANSI

Konserlerine dans şovlarıyla renk katan Petek Dinçöz, bu konuda meslektaşlarını nasıl bulduğu sorulunca ilginç bir açıklama yaptı:

Haberin Devamı

“10 kişilik ekiple ritim tutuyorlar. Saygı duyuyorum, fakat tek başına sahneyi dolduran üç kadından biriyim. Bunlardan biri Ajda Pekkan’dır, ikincisi benim. Mütevazı olamayacağım. Üçüncüsünü de düşünüyorum ama bulamadım.” Röportaj sonrası sahneye çıkan Dinçöz, performansı sırasında Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nde Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı ‘Dilber’ karakterinin dansını da sergiledi.

BAKMADAN GEÇME!