Sena Özdemir kimdir? İşte Survivor Sena hakkında tüm ayrıntılar

Güncelleme Tarihi:

Sena Özdemir kimdir İşte Survivor Sena hakkında tüm ayrıntılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2021 14:33

Survivor 2021'de Gönüllüler Takımı adına yarışan Sena Özdemir, Survivor'ın iddialı kadın yarışmacılarından biri olarak gösteriliyor. Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyici karşısına çıkan Survivor 2021'de yer alan Sena Özdemir'in kim olduğu ve özel yaşamına dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Survivor 2021 yarışmacısı Sena Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Survivor 2021'in gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Sena Özdemir'in kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Birçok vatandaş Sena Özdemir'in özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. İşte, konuya dair ayrıntılar...

Survivor 2021 Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan Sena Özdemir, kendisinden şu sözlerle bahsediyor;

"Merhaba ben, Sena Özdemir, 19 yaşındayım. İzmir’de doğdum büyüdüm babam Balıkesirli annem Bulgaristan göçmeni. Atatürk Spor Lisesi’nde okudum. 10 yaşından beri atletizm yapıyorum. Branşım 100-200 metre çeşitli Türkiye derecelerim ve liseler arası dünya şampiyonası bayrak yarışında dünya üçüncülüğüm var. Şu anda da İzmir büyükşehir belediyesi spor kulübünde lisanslı sporcu ve Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!