Sefo umreye gitti

Güncelleme Tarihi:

Sefo umreye gitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 10:16

Rap’çi Sefo, ailesiyle birlikte umreye gitti.

Haberin Devamı

Kutsal topraklara yapacağı ziyareti sosyal medyada “Arkadaşlar umreye gidiyorum hayırlısıyla. Gidelim, şu günahları bir dökelim” mesajıyla duyuran şarkıcı, umreden de bol bol paylaşım yaptı. Sefo’nun yayınladığı video ve fotoğraflara yorum
yağdı.

Sefo umreye gitti

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Gazino günleri başlıyor

“Ata Demirer Gazinosu” 3 yıl aradan sonra sahnelere dönüyor.

Sefo umreye gitti

Haberin Devamı

Gazino konseptini komediyle birleştiren Ata Demirer, “Ata Demirer Gazinosu” ile yeniden sevenleriyle buluşuyor. İlk gösteri 16 Şubat’ta Zorlu PSM’de sahnelenecek. Ata Demirer 22 Şubat, 15 Mart ve 1 Nisan’da yine Zorlu PSM’de olacak. Ünlü komedyen, 20 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 22 ve 23 Mart’ta da Ankara Congresium’da sahneye çıkacak.

Paris defilelerinde

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde rol alan Melisa Aslı Pamuk, Fransa’da olduğu için yapımın galasına katılmamış, bu durum başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu’nun tepkisini çekmişti: “Fransa’ya mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı!”

Sefo umreye gitti

Gözler Pamuk’a çevrilirken, ünlü oyuncu açıklama yapmak yerine Paris’te katıldığı defilelerden fotoğraflarını paylaşmayı tercih etti.

2 Şubat’ta vizyonda

Batı Trakyalı Müslüman Türklerin demokratik hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filmi 2 Şubat’ta vizyona giriyor.

Sefo umreye gitti

Haberin Devamı

Mert Dikmen’in yazdığı, Hakan Yonat’ın yönettiği filmde Dr. Sadık Ahmet’i Turgay Aydın canlandırıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!