Şarkıcı Elif Karlı'nın duygusal anları: Cengiz benim tek keşkemdir

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Elif Karlının duygusal anları: Cengiz benim tek keşkemdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2024 15:53

Elif Karlı, Armağan Çağlayan’ın “Şimdiki Aklım Olsaydı” adlı YouTube programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Şarkıcı, 2023’ün ocak ayında cezaevinde kalp krizi geçirerek vefat eden 30 yıllık eşi Cengiz Karlı’dan bahsederken duygusal anlar yaşadı.

Terapi gördüğünü anlatan Karlı şöyle konuştu: “Terapistime diyorum ki; ‘Benim hiç keşkem yok’. Babamı kaybettiğim yıl, keşkeleri bıraktım. Babam bana hep ‘Çocukları getirsene’ derdi, konserlerim olduğundan götüremezdim. Nereden bileyim onu bir gecede kaybedeceğimi? 1 yıl ağladım babama. Çok acı çektim. Bir daha hiç keşke dememek adına hayatımı devam ettireceğim dedim.”

Elif Karlı, ‘keşke’ dediği tek konunun eşinin vefatı olduğunu söyledi: “Doğum kadar ölümün de normal olduğunu anladım. Önceden ‘Nasılsın?’ dediklerinde ‘İyi değilim’ diyordum. Şimdi ‘İyiyim’ diyorum. Ama tek keşkemdir; keşke ölmeseydi. Çok üzgünüm gittiği için.”

Haberin Devamı

Şarkıcı Elif Karlının duygusal anları: Cengiz benim tek keşkemdir

KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ

Eşinin daha önce de kalp krizi geçirdiğini açıklayan Elif Karlı, sağlık durumunun cezaevindeyken kötüleştiğini anlattı:

“Cengiz ilk kalp krizini 2009’da geçirdi, ondan sonra çok fazla sağlıklı olamadı. Her yıl anjiyo oluyordu. Gözaltına alınınca herkes karalar bağladı. Ben çıkar diye düşünüyordum, tutuklandı. Sıhhati konusunda ben çok önayak oluyordum. Ufacık bir şey olduğunda hemen doktoruyla irtibata geçiyordum. ‘Orada ona kimse bakamaz’ dedim. Korktuğum başıma geldi. Daha da korkmam hiçbir şeyden.”

 

BAKMADAN GEÇME!