Parkta ünlü var!

Güncelleme Tarihi:

Parkta ünlü var
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2024 08:46

Birce Akalay geçen pazar güneşli havayı fırsat bildi, köpeğiyle birlikte Bebek Parkı’nda vakit geçirdi.

Haberin Devamı

Yanında getirdiği sandalyeye oturup kitap okuyan oyuncuya daha sonra arkadaşı da eşlik etti.

İki arkadaş, saatler süren keyifli sohbetin ardından parktan ayrıldı. (Deniz BOY)

Parkta ünlü var

Yorumsuz

Spor salonundan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Biricik Suden yıllara meydan okuyor.

Mazhar Alanson’la evli olan 60 yaşındaki Suden bu kez kaslı bacaklarını gözler önüne serdi. Suden, Instagram sayfasında paylaştığı bu karesinin altına “Yorumsuz” notunu düştü.

Parkta ünlü var

Haberin Devamı

Serenay Tokyo'da!

Bulgari’nin davetlisi olarak Güney Kore’nin başkenti Seul’e giden Serenay Sarıkaya, katıldığı etkinliğin ardından Japonya’ya geçti. Tokyo’yu keşfe çıkan ünlü oyuncu, şehir turunda çektirdiği kareleri Instagram sayfasına ekledi.

Parkta ünlü var

Partiye kısa mola

Ece Sükan, önceki gece Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Ünlü isim, “Arkadaşımızın doğum günü vardı, oradan çıktım. Parti hâlâ devam ediyor. Ama benim yurtdışından arkadaşlarım geldi, onlarla az ileride buluşacağım. Belki geri gelirim” dedi. (Sayit DURMAZ)

Parkta ünlü var

Hafta boyunca Fener formasıyla

Burcu Kara, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan çirkin olaylara tepki gösterdi. Oyuncu, hafta boyunca Fenerbahçe formasıyla dolaşacağını söyledi:

Parkta ünlü var

“Bu hafta formamla gezeceğim. Fenerbahçeli olduğum için değil, yaşanan tüm holiganlığı, barbarlığı, haksızlığı protesto etmek için. Dün gece üzüntümden uyuyamadım. Çocuklarımızın da gördüğü korkunç tablo yüzünden. Güzel şehrimiz Trabzon’u bir kez daha bütün dünyaya rezil ettiniz. Ülkemize gelecek bütün yabancı organizasyonların önüne geçtiniz. Böyle futbol, böyle lig yerin dibine batsın!”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!