Özge Ulusoy'un milyonluk yüzüğü

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoyun milyonluk yüzüğü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 12:24

Özge Ulusoy önceki gün Nişantaşı City’s’deydi. Faruk Çolakoğlu’yla ilişki yaşayan Ulusoy, tektaşıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yüzüğün değerinin 1 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi. Ulusoy evlilik sorusu karşısında “Hayırlısı” demekle yetindi. Ünlü manken elindeki dövmeler için de “Sevdiklerimin isimleri yazıyor. Babamın adı da yazılı, sevgilimin adı da” dedi.

Özge Ulusoy sosyal medyada gündem olan “Ne estetiği, bol su içiyorum” sözleri hakkında konuştu:

“Sanki su içtim burnum küçüldü dedim! Tabii ki yüzümde estetik var ama sağlıklı beslenmeye de çok şey borçluyum.”

Özge Ulusoyun milyonluk yüzüğü

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

ESKİ KOCAMA YEMEK YAPTIM

Haberin Devamı

Esra Dermancıoğlu önceki akşam eski eşi Mehmet Esen’in doğum gününü kızları Refia ile kutladı.

Özge Ulusoyun milyonluk yüzüğü

Oyuncu, ailece çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Eski sevgilim, kocama sevdiği yemekleri yaptım. İyi ki doğdun Memoşum ve tabii bezelyemiz Refoşumuz.”

 KALBİMİ AÇINCA GÜZEL ŞEYLER GÖRÜYORUM

Aleyna Tilki, son dönemde yeniden yorumladığı şarkılara gelen tepkiler üzerine cevap verdi: “Herkes neye bakarsa onu görür. Kalbimi açınca güzel şeyler görüyorum.”

Özge Ulusoyun milyonluk yüzüğü

Aleyna Tilki Rumelihisarı’nda görüntülendi. Tilki, arkadaşlarıyla mavi Ay’ı izlemeye geldiklerini söyledi. Şarkıcı, Mor ve Ötesi ile düet yaptığı “Yaz Yaz Yaz” ve Serdar Ortaç’ın albümünde seslendirdiği “Ayrı Gitme” şarkılarına gelen yorumlar hakkında şu cevabı verdi:

Özge Ulusoyun milyonluk yüzüğü

“Ben çok mutluyum. Herkes neye bakarsa onu görür. Ben de kalbimi açıp baktığım zaman hep güzel şeyler görüyorum. Sıkıntı yok. Biri senin hakkında kötü konuşmak isterse ardındaki kötü şeylere karıştırmak ister. Biri iyi konuşursa, ardındaki iyi şeylere bakar. Öyle düşünüyorum.” (Sayit DURMAZ)

BAKMADAN GEÇME!