Öykü Gürman: Şarkı almaya gittim, evlendim

Güncelleme Tarihi:

Öykü Gürman: Şarkı almaya gittim, evlendim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2024 08:54

6 yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli’yle Bakü’de evlenen Öykü Gürman, “Şarkı almaya ve konser vermeye gitmiştim. Konsolosluğa gitmişken denk geldi, evlendik” dedi.

Haberin Devamı

İş yoğunlukları nedeniyle daha önce birkaç kez nikâhlarını ertelemek durumunda kalan Öykü Gürman ve Fatih İçmeli, geçen ekim ayında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde nikâh masasına oturmuştu.

Önceki gün Nişantaşı City’s’de görüntülenen Gürman, evlilikle ilgili sorular üzerine “Evliliğe alıştım. Ama evlenmeden önce daha sık görüşüyorduk. O da yoğun çalışıyor. Koşturmaktan evde buluşuyoruz” dedi.

Öykü Gürman: Şarkı almaya gittim, evlendim

Ünlü şarkıcı, “Neden Azerbaycan’da evlendiniz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Yeni şarkım ‘Ey Halimi Soranım’ın bestecisi Tural Gasimov, Bakü’de yaşıyor. Şarkıyı almak için gidecektik ve benim orada bir konserim de vardı. Konsolosluğa gitmişken denk geldi, evlendik. Bakü’yü seviyorum.”

Haberin Devamı

Gürman, “Vatan sevgisi fazla bende. Tek millet, iki devlet. Baba tarafım da Azerbaycan’a dayanıyor. Bize çok güzel bir düğün yaptılar. Türküler ve yemekler efsaneydi” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!