Ömer Tuğrul İnançer kaç yaşında ve neden öldü, kimdir? Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi ve kitapları

Güncelleme Tarihi:

Ömer Tuğrul İnançer kaç yaşında ve neden öldü, kimdir Ömer Tuğrul İnançer’in biyografisi ve kitapları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2022 13:14

Ömer Tuğrul İnançer ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Yazar, mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer’in hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü isim 76 yaşındaydı. Peki, Ömer Tuğrul İnançer kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?

Haberin Devamı

Ömer Tuğrul İnançer'in kaç yaşında ve neden öldüğü araştırılıyor. Türk düşünce hayatının en önemli isimlerinden yazar, hukukçu ve muttasavvıf olan Ömer Tuğrul İnançer 76 yaşında hayatını kaybetti. İnançer'in ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ömer Tuğrul İnançer'İn kitapları arasında Mübarek Vakitler, Gönül Sohbetleri, Vakte Karşı Sözler, Dinle Ki Dinlenesin de bulunuyor.

ÖMER TUĞRUL İNANÇER KİMDİR?

1946 yılında dünyaya gelen Ömer Tuğrul İnançer, Bursa doğumludur. Türk avukat, müzisyen ve mutasavvıf olan İnanςer, İstanbul Üniversitesi'nin hukuk fakültesinԁen mezunudur. İnanςer, 1991'e kaԁar hukuk müşavirliği yapmıştır. 1991 yılınԁa Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun Genel Müԁürlüğü'ne atanan Ömer Tuğrul İnanςer, Türk Tasavvuf Musikisinin önemli isimlerinden biridir.

Haberin Devamı

Karagümrük'teki Pir Nurettin Cerrahi tekkesinin son postnişini olarak bilinmektedir. Ömer Tuğrul İnançer'İn kitapları arasında Mübarek Vakitler, Gönül Sohbetleri, Vakte Karşı Sözler, Dinle Ki Dinlenesin de bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!