Nostalji yüzünü gösteriyor

Güncelleme Tarihi:

Nostalji yüzünü gösteriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 09:32

Eski Atari konsollarınızı muhtemelen unutmamışsınızdır. Zamanında ortalığı ortalığı kasıp kavuran Atari, uzun bir devre arasından sonra sahaya yeni oyun konsoluyla geri dönüyor.

Haberin Devamı

Çoğumuzun elinden geçmiş konsolun dev markası Atari, uzun zamandır oyunu rakiplerine teslim etmişti. E3’ün bu yılki ayağında yeni bir şeyler ortaya koyacaklarını çıtlatmışlardı. Konu hakkında fazla bilgi verilmese de Ataribox adında bir konsol çıkacağı kesin bir şekilde duyuruldu. Geçtiğimiz ay bir de video yayınlandı.

Atari 2600’e benzeyen yeni Ataribox’ın ön paneli için iki seçenek bulunuyor. Biri Wood Edition olarak ahşap, diğeri Black-Red Edition olan cam. Yani iki farklı tasarımla karşımıza çıkacak gibi duruyor. Modern Retro bir tasarım yapmış olmaları hoş bir şey. Üzerinde HDMI girişi ve 4 adet USB girişi olacağını biliyoruz. Henüz elimizde; fiyatı, çıkış tarihi, ne gibi yenilikler getirecek, neler oynayabileceğiz gibi soruların cevapları yok. Ancak firma önümüzdeki aylarda daha çok ayrıntı paylaşacağını belirtti.

Haberin Devamı

Oyun konsolu denilince önemli bir marka olan Atari, bu hamlesini çoktan yapmalıydı. Biraz geç mi kaldı sanki? Dev rakibi Sony’nin Playstation’ıyla rekabete girmesi çok zor gibi duruyor. Tabii müthiş bir yenilik ve kullanıcıları memnun edecek değişikliklerle gelirlerse işin rengi değişir. Ancak pek olası gibi durmadığını da belirtelim. Yine de belli mi olur? Merakla bekliyoruz.

gerekeniyap.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!