Ney ile meditasyon

Güncelleme Tarihi:

Ney ile meditasyon
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 12:24

Metin Hara’nın kurucusu olduğu ruh ve beden sağlığına yönelik çalışmalar, eğitimler ve workshoplar gerçekleştiren aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi ve sporu ilke edinmiş Trust Human Academy zihne ve ruha dokunan özel bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Aşkın İstilası – Yol kitabının Yazarı Metin Hara ile lisansüstü felsefe eğitimli yurt içi ve yurt dışında ney dinletileri veren ve makaleler yayınlayan Cem Çolakoğlu insan-doğa ilişkisi üzerine geçtiğimiz aylarda kapılarını açan Trust Human Academy’de felsefi düzlemde sohbet gerçekleştiriyor.

‘Antik Yunan’dan günümüze Ekoloji Felsefesi’ konu başlığı ile düzenlenen çalışma Cem Çolakoğlu’nun Ney dinletisi ve Metin Hara’nın katılımcılarla birlikte kısa bir meditatif çalışmasını da kapsıyor.
İnsan-doğa ilişkisini mercek altına alarak, dini öğretilerde, Sanayi Devrimi’nden sonra ve günümüzde insan-doğa ilişkisini ve çevre sorunları ve başa çıkma yöntemleri, çevre felsefesi’nde güncel anlayışlar, yeni jenerasyon, çevre ilişkisinde yükümlülüklerimiz ve Ekolojik Ahlak tanımı ve ahlaksal ilişkilerin yeniden tanımlanması konularına da dokunuyor.

Haberin Devamı


Yer: Trust Human Academy
Zaman: 16.04.2015 Perşembe, saat 19.30
Adres: Sedir Sokak, No: 6 Akatlar/ Beşiktaş, 34335 İstanbul – İnsana Güven
İletişim: 0212 284 00 99/ 0543 360 90 49

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!