Müge Anlı'nın eşi kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Müge Anlı'nın bu yaz hayatını birleştirdiği eşi hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlının eşi kimdir, nereli, ne iş yapıyor Müge Anlının bu yaz hayatını birleştirdiği eşi hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 10:51

Müge Anlı'nın eşi kimdir? sorusu son günlerin öne çıkan konularından oldu. Müge Anlı'nın kocası Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı ve kariyeri sunucu Müge Anlı'nın evlilik yaşamasının akabinde gündeme geldi. Müge Anlı'nın evleneceğini ve nikah tarihinin belli olduğu açıklamasının ardından tüm dikkatler damat adayına çevrilmişti. Damat adayının Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunun ortaya çıkmasının akabinde pek çok kişi, Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında, mesleği ne sorusuna cevap aramaya başladı. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli? İşte, Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kariyeri ve hayatı ile merak ediliyor. 25 Haziran’da sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti hayranları yakın markaja alınmıştı. Programında evleneceğini duyuran Müge Anlı, kısa süre sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Sosyal medya hesabında kendi soyadının yanına eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun soyadını ekleyen Müge Anlı'dan henüz evliliğiyle ilgili bir paylaşım gelmedi.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumludur. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür.

BAKMADAN GEÇME!