Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Melek Mosso ile Serkan Sağdıç dünya evine girdi!

Güncelleme Tarihi:

Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor Melek Mosso ile Serkan Sağdıç dünya evine girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2023 17:59

Şarkıcı Melek Mosso ile Serkan Sağdıç dünya evine girdi. Mersin'de nikah masasına oturan çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Melek Mosso ile evlenen Serkan Sağdıç kimdir? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılmaya başlandı. Modellik yaptığı bilinen Sağdık daha önce Mosso’nun “Kirpiklerin” şarkısının klibinde oynamıştı. Peki, Serkan Sağdıç kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Melek Mosso evlilik teklifi aldığı Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Mosso, oyuncu ve model sevgilisi Serkan Sağdıç ile dünya evine girdi. Mersin'de nikah masasına oturan çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Birbirlerine "evet" diyen Melek Mosso ile Serkan Sağdıç, Minnie Riperton'un meşhur şarkısı Lovin' You ile de ilk danslarını etti. Peki, Melek Mosso ile evlenen Serkan Sağdıç ile ilgili merak edilenler…

SERKAN SAĞDIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Melek Mosso ile nikah masasına oturan Serkan Sağdıç, Mosso'nun 'Kirpiklerin' adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan çiftin arkadaşları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Hayatıyla ilgili pek detay bulunmayan Serkan Sağdıç, 2014 yılında Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde rol aldı. Aynı zamanda modellik yaptığı da biliniyor.

BAKMADAN GEÇME!