MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor? Eski yarışmacı MasterChef Eray Aksungur bu kez tadım yapacak!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında, şimdi ne yapıyor Eski yarışmacı MasterChef Eray Aksungur bu kez tadım yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 13:04

MasterChef eski yarışmacılarından Eray Aksungur bu kez konuk olarak katıldığı programda tadım yapacak. 2019 yılında yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan MasterChef Suna hakkında bilgiler yeniden merak edildi. Peki, MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef eski yarışmacısı Eray Aksungur'un hayatı...

Haberin Devamı

MasterChef 2020’ye iz bırakan yarışmacılardan biri olan Eray, bu sezon da MasterChef’e konuk olmasıyla yeniden gündeme geldi. Lezzetli yemekleriyle de şeflerin beğenisini toplayan MasterChef Eray şimdi ne yapıyor merak konusu. Peki MasterChef Eray kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Eray Aksungur hakkında bilgiler...

MASTERCHEF ERAY KİMDİR?

Eray Aksungur, Bolulu. 23 yaşındaki yarışmacı, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışılık Bölümü'nü bitirmiş. Aksungur, İstanbul ve Bodrum'da çeşitli otellerde aşçılık yapmış, son olarak Bolu'daki bir otelde çalışmaya başlamış.

Final turunu başarı ile tamamlayan ve ilk 16 yarışmacı arasına giren Aksungur, Show TV'de yayınlanan ve Danilo Zanna'nın da jüri olduğu Lezzet Akademisi yarışmasına da katılmış.

Yarışmadan elendikten sonra farklı sektörlere de el atan Eray Aksungur, kendi markasını oluşturmuş ve çikolata firması kurdu.

 

BAKMADAN GEÇME!