Madonna'nın velayet davası iyice kızıştı

Güncelleme Tarihi:

Madonnanın velayet davası iyice kızıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:48

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’nın 15 yaşındaki oğlu Rocco’nun velayeti için açtığı dava iyice kızıştı. Madonna, davada bir zafer kazandı. Peki; Madonna kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Madonna, 15 yaşındaki oğlu Rocco’nun velayeti için verdiği savaşta bir zafer kazandı. Madonna New York’ta, Rocco’nun babası ünlü yönetmen Guy Ritchie ise Londra’da velayet davası açmıştı.

Davaya New York’ta devam edilmesine karar verildi. Bu durum, Madonna’nın velayeti elinde tutmasını kolaylaştıracak.

Madonna kimdir

Madonna kimdir?

Tam ismi ile Madonna Louise Ciccone ya da bilinen sahne ismi ile Madonna, 16 Ağustos 1958 yılında dünyaya geldi. Otuz yılı aşkın süredir en önemli kültürel simgelerden biridir, gücü görülmemiş bir düzeye ulaşmıştır ve eğlence sektöründeki kadınları kontrol edebilmektedir. Ana akım popüler müzikteki söz içeriğinin sınırlarını genişleterek büyük bir popülerlik elde etti ve video klip görüntüleriyle MTV'de bir fikstür oluşturdu. Müziği ile görünümünü sürekli yeniden keşfetmesi ve müzik endüstrisindeki özerklik standardını elinde tutmasıyla bilinir. Müzik eleştirmenleri kendisi hakkında farklı övgüler sundu, ayrıca yenilikçi müzik yapımlarıyla çeşitli tartışmalara neden oldu. Dünya genelinde çok sayıda sanatçı üzerinde etki bıraktı, sık sık "Popun Kraliçesi" unvanıyla anıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!