Lena'nın aşırı acıklı hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Lenanın aşırı acıklı hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 01:07

22 yaşında ilk senaryosunu yazıp filmini çekti. 24 yaşındaysa dünyaca ünlü 'Girls' adlı TV serisini yazdı, başrolü üstlendi. Ülkemizde de çok izlenen dizinin yaratıcısı Lena Dunham, bu kez otobiyografik kitabıyla gündemde.

Haberin Devamı

Modern sinema-televizyon endüstrisininin en yaratıcı isimlerinden biri olan Lena Dunham, ilk kitabında yaşadığı psikolojik rahatsızlıkları detaylarıyla anlatıyor.

9 yaşından terapi gördüğünü söyleyen Lenham'ın birbirinden ilginç fobileri var. Musluklara dokunamayan, sürekli hasta olduğunu sanıp kendisi için endişelenen genç yıldız, çocukluğundan beri gittiği terapi seanslarını okuyucusuyla paylaşıyor. Hala etkisinden kurtulamadığı çocukluk korkularına da değiniyor.

Lenanın aşırı acıklı hikayesi

Lena Dunham, 'Girls' dizisindeki rol arkadaşı Adam Driver ile Vogue dergisine böyle poz vermişti.

Dunham'ın 'Not That Kind of Girl' adlı kitabı, 1 Eylül'de ABD'de yayımlanacak. Şimdilik yalnızca kapağının görücüye çıkarıldığı kitap, ön sipariş rekoru kırdı. Türkçe'ye ne zaman çevrileceği ise henüz belli değil.

Haberin Devamı

Lenanın aşırı acıklı hikayesi

Lena Dunham geçtiğimiz günlerde katıldığı Emmy Ödül Töreni'nden eli boş dönmüştü ama ilginç kıyafetiyle dünya basınında alay konusu olmaktan kurtulamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!