Lady Gaga: 'Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim'

Güncelleme Tarihi:

Lady Gaga: Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 11:38

Ünlü müzisyen Lady Gaga, büyükannesi ve halasına Oscar gecesindeki performansına kadar tecavüze uğradığını söyleyemediğini, çünkü çok utandığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın Oscar töreninde gerçekten tacize uğramış 50 kişiyle birlikte gerçekleştirdiği performans halen konuşuluyor. 2014 yılında bir röportajında 19'unda tecavüze uğradığını ve bu olayın hayatını tamamen değiştirdiğini açıklayan Lady Gaga, ailesine bu konuyu uzun zaman söyleyemediğini itiraf etti.

Lady Gaga: Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim

Gaga, Oscar töreninde gerçekten cinsel tacize maruz kalmış 50 kişiyle birlikte sahne aldı. 

Lady Gaga: Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim

Oscar töreninde birlikte sahne aldığı gerçek mağdurlarla birlikte poz veren Gaga, 'Siz olmasanız asla başaramazdım. Sizin için bu gece Lady Gaga olamadığım için üzgünüm. Gecelerle uyuyamadım ama anladım, ben size aidim' dedi. 

Haberin Devamı


Hatta Gaga'nın ailesinden büyükannesi ve halası, ünlü müzisyenin Oscar gecesindeki performansına kadar bu olayı bilmiyordu. 29 yaşındaki müzisyen sosyal medya hesaplarında, 'Beni hemen ertesi gün şaşkınlık içinde aradılar çünkü onlara bir kazazede olduğumu söylememiştim' dedi.

'YILLARCA BUNUN BENİM SUÇUM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM'

Lady Gaga: Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim

Ailesinin bir fotoğrafını paylaşan Gaga, duygusal mesajında şunları yazdı: 

'Ortadaki büyükannem ve sağdaki halan Sheri. Beni Oscar'dan bir gün sonra aradılar çünkü onlara hiçbir zaman bir kazazede olduğumu söylememiştim. Çok utanmıştım. Çok korkmuştum. Bunu kabul etmem bile çok uzun zaman aldı çünkü ben Katoliktim, bunun şeytanca olduğunu biliyor ancak kendimi suçlu görüyordum. Tam 10 yıl boyunca bunun benim suçum olduğunu düşündm. Oscar'ın ertesi sabahı büyükannem Ronnie gözyaşları içinde beni aradığında bana şunu söyledi: 'Benim canım kızım, seninle hiç bu kadar gurur duymamıştım...' Benim bunca zaman utancımdan sakladığım sırrım, hayatımdaki kadınların en büyük gurur duyduğu şey oldu. Cesur olun, konuşun. Bu sizin de başınıza gelene kadar...'

Haberin Devamı

'JAIME, SEN GERÇEK BİR SAVAŞÇISIN' 

Lady Gaga: Tecavüze uğradığımı aileme söylememiştim

 

Gaga, bir gün önce, yine aynı performanstan etkilenerek 12'sindeyken tacize uğradığını açıklayan model Jaime King'e de 'Bunu söyleyebilecek kadar cesur, kendi yolunun zirvesinde bir savaşçısın. Artık kendimi asla yalnız hissetmeyeceğim' diye yanıt verdi. 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!