Kürşat Juan kimdir, nereli, kaç yaşında? Kürşat Juan, Survivor yeni sezonda yer alacak!

Güncelleme Tarihi:

Kürşat Juan kimdir, nereli, kaç yaşında Kürşat Juan, Survivor yeni sezonda yer alacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2022 14:52

Survivor 2023 sezonunda yer alacak 6 yarışmacı daha belli oldu. Survivor yeni sezonunda yarışacak isimlerden biri de Kürşat Juan. Bununla birlikte Kürşat Juan hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki Kürşat Juan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor 2023'te yer alacak yeni yarışmacılar belli oldu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı son 6 isimler ise Alper Rende, Chaby Han, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Kürşat Yalçınkaya. İşte Survivor yeni sezon yarışmacılarından Kürşat Juan hakkında bilgiler...

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

BAKMADAN GEÇME!