Karlie Kloss: 'Erkeklerle olmak zaman kaybıydı'

Güncelleme Tarihi:

Karlie Kloss: Erkeklerle olmak zaman kaybıydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 10:56

Son dönemin en iyi top modellerinden biri olan Karlie Kloss, Glamour dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Lisedeyken erkekler arasında pek popüler olmadığını söyleyen ünlü model, çok ince ve uzun olduğu için alay konusu olduğunu da itiraf etti.

Haberin Devamı

1.20 cm'lik bacak boyuyla 'Yeni Bayan Vücut' olarak adlandırılan 23 yaşındaki Amerikalı top model Karlie Kloss, Glamour dergisine Webster Groves Lisesi'nde okuduğu zamanlarda erkeklerle pek vakit geçirmekten hoşlanmadığını açıkladı. 

'O zamanlar erkeklerle aram pek iyi değildi çünkü hem derslerime hem de baleye çok vakit ayırıyordum. Erkeklerle görüşmek benim için bir zaman kaybıydı' diyen ünlü model, o zamanlar da çok uzun boylu ve zayıf olduğu için pek çok kez alay konusu olduğunu da sözlerine ekledi. 

 

'SOSYAL MEDYA BELKİ DE SAĞLIKSIZ BİR ŞEY'

Karlie Kloss: Erkeklerle olmak zaman kaybıydı

 

Haberin Devamı

Karlie Kloss sosyal medyada oldukça aktif bir kullanıcı. 4 milyonu aşkın Instagram takipçisi ve 1 milyonu aşkın Twitter takipçisi var. Yine de bu konuda bazı eleştirileri var: 'Hemen her sosyal medya platformunda varsanız, bunların hepsini güncellemek neredeyse tam zamanlı bir iş haline geliyor. Bir süre sonra da angarya olmaya başlıyor tabii... Bir de şunu gözlemleyebiliyorsunuz, sosyal medyada herkes çok mutlu anlarını paylaşıyor. Bu da insanın üzerinde böyle bir baskı yaratıyor. Galiba bu açıdan baktığınızda sosyal medya çok da sağlıklı bir şey değil'.  

 

Karlie Kloss: Erkeklerle olmak zaman kaybıydı

Karlie Kloss, pek çok modeli kıskandıracak bir CV'ye sahip. Kariyerine 14 yaşında başlayan süpermodel, bugüne kadar Jean Paul Gaultier, Donna Karan, Nina Ricci, Chloé, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent ve Dolce & Gabbana gibi pek çok ünlü markayla çalıştı.

Kloss'un Karlie's Cookies adında bir kurabiye markası olduğu notunu da düşelim. Buradan gelen geliri de yardıma muhtaç çocuklara bağışlıyor. 


 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!