Reklam olsun diye deÄŸil gerçek aÅŸk bu!

Güncelleme Tarihi:

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2022 15:19

Son dönemin, gündemi en çok meşgul eden aşklarından birinin kahramanı, kendilerine yöneltilen "Bu gerçek aşk değil, hepsi reklam için" eleştirilerine yanıt verdi: "Kesinlikle reklam değil, gerçek aşk."

Haberin Devamı

ESKİ EŞİNE 'GERİ DÖN' ÇAĞRISI YAPIYORDU
Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian'dan ayrıldıktan sonra adı önce Irina Shayk ile anılan Kanye West en sonunda Julia Fox ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, özellikle de son haftalarda Los Angeles ve New York'ta samimi şekilde görüntüleniyor. Kanye West'in eski eşine yönelik "Kim bana geri dönecek" sözlerinin ardından Fox ile bu şekilde görüntülenmesi "Bu da bir reklam aşkı" iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. İşte bu söylentilere olayın taraflarından biri olan Julia Fox'tan yanıt geldi.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

'DİKKAT ÇEKMEK İÇİN DEĞİL'
31 yaşındaki Julia Fox, oyuncu Niki Takesh'in Forbidden Fruits (Yasak Meyveler) adlı podcast yayınına konuk oldu. Julia Fox, bu "reklam aşkı" iddialarını kesin bir dille yalanladı. 44 yaşındaki Kanye West ile flörtlerinin dikkat çekmek için değil gerçekten yaşandığını savundu.

Haberin Devamı

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

'YAKINDAN TANIYANLAR BÄ°ZE Ä°NANIYOR'
Julia Fox, hem kendisini hem de Kanye'yi yakından tanıyan arkadaş ve dostlarının da aşka inancı olduğunu sözlerine ekledi. Fox şunları söyledi: "Bana mesaj atıyorlar ve bunun 'çok mantıklı' olduğunu söylüyorlar.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

'ANI YAÅžIYORUM VE BEKLENTÄ°M YOK'
Fox, Kanye West ile yaşadığı ilişki hakkında da "anı yaşadığını ve çok büyük beklentileri olmadığını" söyledi. "Hiçbir etiket yok, bunların hiçbiri yok. Sadece birbirlerine kendilerini iyi hissettiren insanlar var" diye konuştu.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

UYUMLU GÄ°YÄ°M
Julia Fox ile Kanye West son olarak Batı Hollywood'un gözde gece kulüplerinden birinde ey ele görüntülendi. Daha önce de iddialı kıyafetleriyle dikkat çeken Fox, o gece de karın kısmını açıkta bırakan bir giyim tarzı seçti. Kanye West de sevgilisine uygun siyah giyimiyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

 YARI İTALYAN YARI AMERİKALI
Kanye West'in yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülen Julia Fox, İtalyan bir anne ile Amerikalı bir babanın kızı olarak İtalya'da dünyaya geldi. Anne ve babası o küçükken ayrılan Fox, hayatının ilk altı yılında İtalya'da Sirona kentinde büyükbabası ile birlikte büyüdü. Sonra da babasıyla birlikte ABD'ye, New York'a yerleşti. Julia Fox'un ABD'deki ilk yılları hiç de kolay geçmedi. Şehirden şehre taşındılar, bir ara evsiz bile kaldılar. Julia Fox, o dönemde bir mağazadan kıyafet çalarken yakalandı ve tutuklandı.

Fox, oyuncu olarak kariyerine baÅŸlamadan önce para kazanmak için çeÅŸitli iÅŸler yaptı. Oyuncu olarak ilk rolünü Adam Sandler'ın 2019 yapılı Uncut Gams adlı çalışmasıyla yaptı. Ardından Upper Cut: Highlights of My Hollywood Life adlı yapımda kamera karşısına geçti.

Â

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

Haberin Devamı

KOCASINI YERDEN YERE VURDU
Julia Fox, 2018'de pilot Peter Artemiev ile evlendi. Bu evlilikten Valentino adında 11 aylık bir oğlu bulunuyor. Fakat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre kocasıyla arası hiç iyi değil. Julia Fox, bir sosyal medya paylaşımında Artemiev hakkında "alkol ve uyuşturucu bağımlılığından tükenmiş bir baba" tanımını kullanmıştı. Fox, Peter Artemiev'i kendisine ve oğluna sırtını dönmekle de suçlamıştı. Julia Fox, Artemiev'in kendisini, beş aylık oğlu, bir köpek ve ödenecek faturalarla bırakarak çekip gittiğini ileri sürmüştü. Sonra da kocasının kendisini kasıtlı olarak hamile bıraktığını ekleyip bunun için pişmanlık duymadığını, oğluyla mutlu olduğunu ifade etmişti.

Haberin Devamı

Kanye West, Magazin basınına en çok yansıyan iliÅŸkisini Kim Kardashian ile yaÅŸadı. Ama ondan önce de hayatına birçok ünlü kadın girdi. Bir dönem "Kimye" olarak anılan Kardashian ve West 2012 ile 2014 arasında flört etti. Bu sırada büyük kızları North dünyaya geldi. Sonra da West, Kardashian'a son derece gösteriÅŸli bir ÅŸekilde evlilik teklif etti. Çift, yine uzun süre konuÅŸulan bir törenle hayatlarını birleÅŸtirdi. Bu arada ikisi biyolojik ikisi taşıyıcı anne yöntemiyle dört çocuk sahibi oldular. Fakat Kimye'nin evliliÄŸi çok da uzun ömürlü olmadı. Kanye West, son dönemde Kim Kardashian'ı geri istediÄŸini her fırsatta tekrarlıyordu. 

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu


GEÇEN YAZ IRINA SHAYK İLE GÖRÜNTÜLENDİ
West, 2021'in yaz aylarında Irina Shayk ile görüntülendi. Bu da ikili arasında yeni bir aşk olarak yorumlandı. Shayk da bir süre önce nişanlısı Bradley Cooper'dan ayrılmıştı. Kanye West ile Irina Shayk, birlikte gittikleri Fransa tatilinde uzaktan görüntülendi. Fakat sonra onları el ele gören olmadı. İkiliye yakın bir kaynak Page Six'e "Kanye ile Irina görüşüyorlar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar" dese de bu söylentiler kısa bir süre sonra tarihe karıştı.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu


BÄ°R DARGIN BÄ°R BARIÅžIK
Kanye West'in gönül sayfalarını geriye doğru çevirirsek... 2002 yılında moda tasarımcısı Alexis Phifer ile romantik bir ilişki yaşadı West. İki yıl sonra yollarını ayırıp 2006'da yeniden bir araya geldiler. West bu kez sevgilisine evlenme teklif etti. Ama evlenmediler ve 2008'de yollarını tamamen ayırdılar. Bu ikinci ve kesin ayrılık, Kanye West'in annesi Donda'nın geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle oluşan komplikasyonlardan öldüğü döneme denk geldi.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

Haberin Devamı

KARDASHIAN'I YUVA YIKMAKLA SUÇLADI
Brooke Crittendon ile çok kısa bir ilişki yaşayan West, hemen ardından Kardashian'dan önceki en çok konuşulan ilişkisine adım attı. Amber Rose ile 2008 ile 2010 arasında Magazin basınının çok ilgisini çeken bir ilişki yaşadı. Çift, basını o meşgul etti ki attıkları her adım olay oldu. Fakat sonunda yolları ayrıldı. Rose, bu ayrılığın West'in Kim Kardashian'a olan ilgisinden kaynaklandığını ileri sürüp onu "yuva yıkıcı" olarak suçladı.

Kim Kardashian bir süredir Pete Davidson ile birlikte. Önce haklarında çıkan aÅŸk söylentilerine sessiz kalan Kardashian ve Davidson bu söylentileri fazla uzatmadan son noktayı koydu. Ä°kili aÅŸk yaÅŸadıklarını Palm Springs'te el ele görüntülenerek doÄŸrulamış oldu.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

KISACIK BÄ°R YAKINLAÅžMA
Kanye West'in, bu ayrılığın ardından 2010 yılında model Selita Ebanks ile bir ilişki yaşadığı ileri sürüldü. West, Runaway şarkısının klibinde oynayan Ebanks ile Grammy de dahil birçok etkinliğin kırmızı halısına çıktı ve samimi görüntüler sergiledi.

Reklam olsun diye değil gerçek aşk bu

EVLÄ°LÄ°K BÄ°TTÄ°
Bu kısacık flörtün ardından Kim Kardashian ile ilişkisi başladı. Aslında ikili 2003 yılında tanıştı. Fakat o dönemde hayatlarında başkaları vardı ve arkadaş kalmaya karar verdiler. West, Amber Rose'dan; Kardashian da Reggie Bush'tan ayrıldıktan sonra bu arkadaşlık başka bir çehreye büründü. Çift, 2012 yılında kamuoyu karşısına çıkarak ilişkilerini doğruladı. 2013 yılında büyük kızları North dünyaya geldi. Aynı yıl, West San Francisco'da bir stadyumda diz çökerek Kardashian'a evlenme teklif etti. Çiftin düğünü 24 Mayıs 2014'te İtalya'nın Floransa kentinde yapıldı. Ama ne North ne de daha sonra dünyaya gelen üç çocukları bu evliliği sürdürmeye yetmedi. Şubat 2021'de ayrılacaklarını açıkladılar.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!