Javier Bardem, Pablo Escodar'ı canlandıracak

Güncelleme Tarihi:

Javier Bardem, Pablo Escodarı canlandıracak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2015 01:32

Tarihin kaydettiği en büyük uyuşturucu kaçakçılarından Pablo Escobar'ın hayatı filme aktarılıyor. Yıllardır bu rolü reddeden Javier Bardem, bu kez gardını kırdı ve kabul etti.

Haberin Devamı

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar, uyuşturucudan elde ettiği kazançla 1989 yılında Forbes dergisinde 'dünyanın en zengin yedinci adamı' ilan edilmişti. Kolombiya Meclisi'ne de üye olarak seçilen Escobar, politik gücü sayesinde uzun süre tutuklanamadı. Escobar'ın kendi askeri ordusu bile vardı. O kadar zengindi ki, dağ evinde üşüyen kızını ısıtmak için 2 milyon dolar nakit parayı yaktığı söyleniyordu.

Javier Bardem, Pablo Escodarı canlandıracak

Geçtiğimiz ocak ayında çekilmesi planlanan Pablo Escobar filminin başrolüne Javier Bardem düşünülmüş, ancak aktör yoğunluğunu öne sürerek rolü kabul etmemişti. Fransa'da devam eden Cannes Film Festivali'nden gelen haberlere göre, Javier Bardem ve eşi Penelope Cruz, çekimleri bu yıl içinde başlayacak biyografik filmde rol almayı kabul ettiler.

Haberin Devamı

'Escobar' adlı filmin yapımcıları, yönetmen Luc Besson'ın sahibi olduğu EuropaCorp, Pinguin Films ve Dean Nichols Production. Senoryoyu ise, 2008 yılında İspanya'da 'çok satan kitaplar' listesine giren Pablo Escobar biyografisi 'Loving Pablo, Hating Escobar' kitabını kaleme alan Virginia Vallejo ile birlikte senarist Fernando Leon de Aranoa yazacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!