İstanbul'da plaj zamanı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda plaj zamanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 16:40

Belediyenin işlettiği Merekşe, Güneş, Caddebostan 1, Caddebostan 2 ve Caddebostan 3 plajları bu hafta sonu açılıyor.

Haberin Devamı

Plajlardaki deniz suyu temizlik oranları düzenli olarak analiz ediliyor, gün boyu temizlikleri yapılıyor. Soyunma konteynerleri, duş alanları, şemsiyeler ve büfelerin hizmet verdiği plajlarda şort, oyun topları, simit gibi deniz malzemeleri de satılıyor. İBB bu yaz sezonunda plajların güvenliği için 31 jet-ski, 7 zodyak bot, 13 ATV aracı ve 421 personelle hizmet verecek.

İstanbulda plaj zamanı

Menekşe Plajı: 620 metre sahil şeridindeki plajda şezlong, şemsiye, cankurtaran mobosu, 3 cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini, duş, güvenlik kabini, büfe ve otopark alanı bulunuyor. Plaj ücretsiz.

Güneş Plajı: 840 metre sahil şeridindeki plajda cankurtaran kulesi, şezlong, şemsiye, cankurtaran mobosu, WC, soyunma kabini, duş, güvenlik kabini, büfe ve emanet dolabı bulunuyor. Plaj giriş 15 TL, öğrenciler için ise 7.50 TL.

Haberin Devamı

Caddebostan- 1: 450 metre sahil şeridindeki plajda şezlong, cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini, büfe bulunuyor. Plaj giriş 15 TL, öğrenciler için ise 7.50 TL.

Caddebostan-2: 300 metre sahil bandı şeridindeki plajda, şezlong, cankurtaran mobosu, 1 adet cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini ve büfe bulunuyor. Giriş ücretsiz.

Caddebostan-3: 250 metre sahil bandı şeridindeki plajda, şezlong, cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini, büfe bulunuyor. Giriş ücretsiz.

BAKMADAN GEÇME!