'İlk kez bu kadar soyundum'

Güncelleme Tarihi:

İlk kez bu kadar soyundum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2014 01:36

41 yaşındaki Hollywood starı Cameron Diaz, Türkiye'de 5 Eylül'de vizyona girmesi beklenen 'Kaset İşi' (Sex Tape) adlı filmdeki sahneleri için, "İlk kez bu kadar soyundum" dedi.

Haberin Devamı

Filmde, bir geceliğine de olsa çocuklarından uzaklaşıp yalnız kalmayı başaran mutlu bir çiftin, ilişkilerine heyecan getirmek için bir seks kasedi çekmeye karar vermeleri, güzel giden gecenin ardından sabah uyandıklarında kasedi bıraktıkları yerde bulamamalarıyla başlayan arayış konu ediliyor.

İlk kez bu kadar soyundum

Cameron Diaz, Esquire dergisinin son sayısına yeni çektiği filmdeki çıplak sahneleri hakkında konuştu: “Benim için bir ilkti. Rolümün gereğini yaptım” dedi.

İlk kez bu kadar soyundum

Haberin Devamı

Cameron Diaz neden hiç çocuk sahibi olmadığı sorusu üzerine, "Bu büyük bir mesele. Onun tüm yaşamından siz sorumlu oluyorsunuz, ben bu yükü alamadım. Çocuk sahibi olmak kolay değil. Bir bebek, tüm gün, her gün ve 18 yıl boyunca sizinle olacak” dedi. Daha önce seks kasedi yayınlanmış olan 41 yaşındaki oyuncu, verdiği kararın zor olduğunu söyledi.

“İnsanlara korumacı yaklaşıyorum ama kaderim hiçbir zaman bir anne olmak için çizilmedi” diyen Diaz 41 yaşında olmayı sevdiğini, birçok şey için en güzel yaş olduğunu dile getirdi. Yaşla beraber birçok şeyin, özellikle de “korku”nun hayatından çıktığını söyledi.

Diaz, “Bu yaş en iyi yaş çünkü kadınlar her şeyin nasıl yürüdüğünü anlamaya başladığında artık umursamıyor. Korkmaktan vazgeçiyorsun. Erkeklerin ne düşündüğü hakkında endişelenmiyorsun” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!