Iggy Azalea ve Nick Young ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Iggy Azalea ve Nick Young ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 12:24

Dünyaca ünlü 26 yaşındaki model ve şarkıcı Iggy Azelea ve Los Angeles Lakers'ın 31 yaşındaki başarılı oyuncusu Nick Young geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Ayrılık sebebi ise belli oldu: Young'un eski sevgilisi 4 aylık hamile!

Haberin Devamı

Avustralyalı ünlü şarkıcı Iggy Azalea'dan magazin basınında bugün çıkan iddialara jet cevap geldi.

Azalea, resmi Twitter hesabından takipçileriyle şunları paylaştı:

'Nick bana asla oğlunun annesinin yeniden hamile olduğunu söylemedi. Eğer bu doğruysa, ben de magazin basınından öğrendim. Nick'ten ayrılma sebebim, ben evde yokken eve başka bir kadın getirmiş olması...  Bunu güvenlik kameralarından gördüm. Göğsümden ikinci kez vurulmuş oldum. Bunca zaman sevdiğim adamın kim olduğunu düşündüm. Bu dünyadaki insanlar gerçekten de rezalet.' 

BASINA YANSIDI

NBA'in başarılı oyuncusu Nick Young, eski sevgilisinden ikinci bebeğini bekliyor. Iggy Azalea'nın evlenme hazırlıkları yaptığı Young'ın eski sevgilisi Keonna Green 4 aylık hamile.

 

Haberin Devamı

Iggy Azalea ve Nick Young ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı

Çocuk giyimi üzerine çalışan Keonna Green ve Nick Young'ın Nick Jr adında 4 yaşında bir oğulları daha var. 

Young'a yakın bir kaynak, Life&Style dergisine yaptığı açıklamada 'Nick, Iggy'ye Keonna'nın hamile olduğu haberini vermek için doğru zamanı bekledi. Ona büyük bir hata yaptığını, yalnızca bir gece eski sevgilisiyle birlikte olduğunu, o sırada çok alkollü olduğunu ve bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi' demişti. 

Ancak Azalea, ünlü basketbolcunun bunu asla kendisine söylemediğini bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamasıyla yalanladı. 

'BENİM GÜVENİMİ KÖTÜYE KULLANDI' 

Iggy Azalea ve Nick Young ayrılığının gerçek sebebi ortaya çıktı


Azalea yakın çevresine, 'Onun oğlu ve eski sevgilisiyle yakın olmasını hep destekledim. Ama Nick benim güvenimi kötüye kullandı' diyerek ayrılık kararından dönmeyeceğini de belirtmişti.

Keonna Green ve Nick Young'ın 4 yaşında bir oğulları daha var. Green, Young ile olan ilişkisinden bir erkek bebek daha beklediğini doğruladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!