Deniz Can Aktaş hayatı ve biyografisi || Hudutsuz Sevda Halil karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve filmler!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Can Aktaş hayatı ve biyografisi || Hudutsuz Sevda Halil karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında İşte oynadığı diziler ve filmler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2023 16:16

Deniz Can Aktaş hayatı ve biyografisi yeni dizinin başlamasıyla beraber araştırılmaya başlandı. Hudutsuz Sevda dizisi 21 Eylül Perşembe günü Fox TV’de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncu Deniz Can Aktaş da Hudutsuz Sevda dizisinde Halil karakterine hayat veriyor. Aktaş son olarak TRT 1’de yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinde Dr. Ömer Özen rolünü canlandırıyordu. Peki, Hudutsuz Sevda’nın Halil’i Deniz Can Aktaş kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve filmler!

Haberin Devamı

Deniz Can Aktaş Hudutsuz Sevda dizisi ile yeni projesine başlıyor. Başrollerini Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak’ın paylaştığı dizide başrol karakterini canlandıran Aktaş kariyerine 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile başladı. İşte Deniz Can Aktaş dizileri ve filmleri!

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Deniz Can Aktaş 28 Temmuz 1993’de İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile başlayan Deniz Can Aktaş, Hayat Bazen Tatlıdır, Nerdesin Birader, Avlu, Aşk Ağlatır, Menajerimi Ara, Kasaba Doktoru gibi projelerde yol aldı. 2022 yılında vizyona giren Bandırma Füze Kulübü sinema filminde rol alan oyuncunun, 2021 yılında prömiyerini yaptığı Romeo&Juliet tiyatro oyunu devam etmektedir. Aktaş, Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

DENİZ CAN AKTAŞ DİZİLERİ

2015-Tatlı Küçük Yalancılar

2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır

2017-Nerdesin Birader 

2018-Avlu         

2019-Aşk Ağlatır            

2020-2021 Menajerimi Ara       

2022-2023 Kasaba Doktoru       

2023-Hudutsuz Sevda  

DENİZ CAN AKTAŞ FİLMLERİ

2022- Bandırma Füze Kulübü

BAKMADAN GEÇME!