Hikayenin kilit ismi: Katherine

Güncelleme Tarihi:

Hikayenin kilit ismi: Katherine
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 01:51

Gelecek yılın en iddialı filmlerinden biri olacağı tahmin edilen Steve Jobs'un hayat hikayesinin anlatıldığı yapımın oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Kesinleşen son isim: Katherine Waterston.

Haberin Devamı

Senaryosunu ABD'nin en başarılı senaristlerinden Aaron Sorkin’in yazdığı, yönetmenliğini ise Danny Boyle’un üstleneceği biyografik Steve Jobs filminin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Sorkin'in 'hikayenin kilit ismi' olarak nitelendirdiği, Jobs'un ilk çocuğunun annesi rolüne, ünlü aktris Katherine Waterston hayat verecek.

Hikayenin kilit ismi: Katherine

Waterson'ın canlandıracağı Chrisaan Brennan'ın Lisa adlı kızını Jobs, kendisinden olmadığını gerekçesiyle kabullenmemişti. Jobs, 4 yıl boyunca kısır olduğunu iddia etmiş ve babalık testi yaptırmayı reddetmişti. Gerçek ancak yıllar sonra ortaya çıkabildi.

STEVE JOBS KİM OLACAK?

Haberin Devamı

Hikayenin kilit ismi: Katherine

Jobs'a, kendi jenerasyonunun en yetenekli isimlerinden Michael Fassbender'ın (solda) hayat vereceği kesinleşti.

Steve Jobs'u canlandıracak aktör Michael Fassbender’ın yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Jobs'un eşini oynayacak ismin Oscarlı yıldız Kate Winslet olacağı açıklanmıştı. Daha önce de Leonardo Di Caprio ve Christian Bale gibi isimlerin Steve Jobs’u canlandırması gündeme gelmiş, ancak her iki isim de daha sonra projeden çekilmişti. Filmde diğer Apple kurucularından Steve Wozniak’ı ise son günlerde The Interview ile gündemde olan Seth Rogen’in canlandırmasına kesin gözüyle bakılıyor.


BAKMADAN GEÇME!