'Hep Tek Aşiret'in galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Hep Tek Aşiretin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2024 11:10

“Hep Tek Aşiret” filminin galası önceki akşam yapıldı. Filmin yönetmeni Bilal Kalyoncu, “Halkımıza bizden bayram hediyesi olsun. İzleyenleri her zamanki gibi bol kahkaha bekliyor” dedi.

Haberin Devamı

İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Savaş Satış, Berdan Mardini, Merve Cin, Bahattin Cüneyt Aksakal, Bulut Demirtürk, Tivorlu İsmail ve Ufuk Özkan’ın yer aldığı “Hep Yek Aşiret” filminin galası önceki akşam Torun Center’da yapıldı.

Yönetmen, senarist ve yapımcı Bilal Kalyoncu, “Halkımıza bizden bayram hediyesi olsun. Filmde aşiretin ağası Berdan Mardini oldu. İzleyenleri her zamanki gibi bol kahkaha bekliyor” dedi.

Önder Açıkbaş ise “Seyirci gülüyor ve bu bana yetiyor” açıklamasını yaparken İnan Ulaş Torun da “Aramıza katılanlarla film derinleşiyor. Her filmimiz başka macera oluyor” açıklamasında bulundu.

Hep Tek Aşiretin galası yapıldı


Komik olduğumu keşfettiler

Berdan Mardini galaya sevgilisi Dilara Talay ile katıldı. Mardini, “Sonunda Bilal Kalyoncu, komik olduğumu keşfetti. Umarım bu film sonuncusu olmaz ve devamı gelir. Küçük bir renk kattıysak ne mutlu bana” dedi.

BAKMADAN GEÇME!