Hayatla Barış'ın çekimleri başladı: Umudun hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Hayatla Barışın çekimleri başladı: Umudun hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2023 07:56

Ampute Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin hayatını konu alan “Hayatla Barış” filminin çekimlerine başlandı. Oyuncular Taner Ölmez ve Sinan Tuzcu, Atatürk Olim-piyat Stadı’nda Barış Telli’yle bir araya geldi.

Haberin Devamı

GENÇLERE IŞIK OLACAK

Küçükken geçirdiği kazayla hayalleri yok olan, ancak mücadeleden hiç vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış Telli, filmin oyuncu kadrosu için “Şampiyonlar Ligi” yorumunu yaptı.

“Ampute futbolunda dünden bugüne çok yol kat ettik, dünya şampiyonu olduk. Artık bu alanda söz sahibiyiz” diyen Telli, şöyle konuştu:

“Bu film de bir umut hikâyesi. Genç kardeşlerimize bir ışık olup hayallerinin peşinden gitmelerini sağlayacak. Hep amacım bu oldu. Zorlu hayatı ben yaşadım. Ama aştıklarımla onlara neler yapabileceklerini göstermek istiyorum. Kaybetmesinler, geri adım atmasınlar diye bu filmi çekiyoruz.”

Hayatla Barışın çekimleri başladı: Umudun hikayesi

Haberin Devamı

BARIŞ OLMASA BAŞARAMAZDIM

 Barış Telli’yi canlandıran Taner Ölmez ise şöyle konuştu:

“Barış’ın etkileyici hikâyesi bu projeyi kabul etmemde çok büyük etken oldu. Buraya gelene kadar Barış’la çalıştık. Kanadyenler ile önce yürümeyi, sonra da topa vurmayı, koşmayı çalıştık beraber. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama hiçbir zaman pes etmedim.”

Oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Barış olmasa imkansızdı böyle bir şey yapmam. Bana çok yardımcı oldu gerçekten. Hem güç, güven veriyor, hem de pozitif, enerjisi muhteşem. Onun enerjisi ile daha da bağlandım bu projeye. Futbol evrensel ve bu film de sadece ülkemizin değil, dünyanın filmi olacak. Herkese umut olacak bu film.”

Taner’in enerjisi mükemmel

Filmde teknik direktörü canlandıran Sinan Tuzcu, “Bu film çok önemli bir umut hikâyesi. Senaryosu, kadrosu, oyunculukları ve prodüksiyonu çok iyi bir film. Taner Ölmez’in setteki profesyonelliği ve enerjisi de mükemmel” dedi.

Şubatta sinemalarda

Yönetmenliğini Ekin Pandır’ın üstlendiği “Hayatla Barış”ın çekimleri 6 hafta sürecek. Kadrosunda Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun ve Biran Damla Yılmaz’ın da yer aldığı filmin Şubat 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!