Hangi kadına ne hediye alınır?

Güncelleme Tarihi:

Hangi kadına ne hediye alınır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2015 07:18

Galiba sevgilinize hediye almadınız ve o “Canım bize her gün 14 Şubat” cümlesinden hoşlanmıyor. Neyse ki her şeyin çaresi var. Hangi tip kadına nasıl ve hangi hediye alınır rehberine buyrun.

Haberin Devamı

MACERA SEVERLERE
Bu tip kadınlar yaratıcılık bekler. Hediyenizle onu şaşırtmalısınız. Ayrıca seçmeden önce onun hayallerini hatırlamaya çalışın. Unutmayın; hediyenin maddi değerinin önemi yoktur. Bir konser bileti bile onu mutlu etmeye yetebilir.

HUZUR ARAYANLARA
Gerginliğe hiç gelemeyen bir sevgiliniz mi var? Tek isteği huzur mu? Parfümsever bir kadınla karşı karşıyayız öyleyse. Hediye seçerken kokuların gücünden faydalanmalısınız. Masaj yağları, mumlar, oda kokuları iyi alternatif olabilir. Yeni bir bornoza da hayır diyemezler.

MUTFAK KUŞLARINA
Kadınlar ikiye ayrılır: Yemek yapmayı işkence görenler ve yemek yaparken şef gibi mutlu olanlar. Kadınınız mutfakta mutluysa ona mutfak eşyası alabilirsiniz. Ama enteresan olsun: Stiletto şeklinde bir kek kalıbı ya da sütü otuz saniyede köpürten cihaz gibi...

Haberin Devamı

SPOR SEVENLERE
İşiniz çok kolay. Yeni bir spor ayakkabı bile yeter. Nano-teknolojik özellikleri olan (terletmeyen, koku yapmayan, ıslanmayan) bir tayt ya da eşofman isabetli olur.

MODA SEVENLERE
Moda dergisi okuyan, trendleri takip eden bir sevgiliniz varsa cadde üstü mağazalarda değil tasarımcıların atölyelerinde aramalısınız hediyenizi. Özel tasarım çanta, bere ve eldiven gibi aksesuarlar bulmak artık çok zor değil.

Hangi kadına ne hediye alınır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!