Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum!

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 09:46

Son olarak 'Alparslan: Büyük Selçuklu' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hande Subaşı, 21 Şubat'ta 40'ıncı yaşına girdi. Bir mekanda doğum günü kutlanan Subaşı'nın partisine, birbirinden ünlü isimler katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Subaşı, yeni yaşıyla ilgili duygularını aktardı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Hande Subaşı, önceki gün 40'ıncı yaşına girdi. Doğum gününü ailesi ve yakın dostlarıyla kutlayan Subaşı'nın bir restoranda düzenlenen partisine; Mustafa Ceceli, Selin İmer, Halil İbrahim Ceylan, Burcu Kara, Fırat Parlak, Kerem Cem ve Sena Seçen gibi isimler katıldı.

Subaşı'nın çok eski arkadaşı olan oyuncu ve şarkıcı Keremcem, gazeteciler ile bir araya gelerek “Hande çok eski arkadaşım, daha önce birlikte şarkı söylemiştik. Şimdi de doğum gününe geldim. Buradan doğum gününü kutluyorum Hande'ciğim" dedi.

Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum

"SET ÇIKIŞI DİREKT BURAYA GELDİM"

Set çıkışı ayağının tozu ile doğum günü partisine gelen başarılı oyuncu Burcu Kara da mekan girişinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum


Kara, “Hande için geldim, bugün onun doğum günü. Set çıkışı direkt buraya geldim buradan da doğum gününü kutluyorum” dedikten sonra her şeyin güzel geçtiğini de dile getirdi.

"KADINLAR İÇİN ÇOK ÖZEL YILLAR"

Son olarak basın mensuplarıyla bir araya gelen Hande Subaşı, neşeli haliyle dikkat çekti. 40'ıncı yaşına girdiği için özel bir gece hazırladığını dile getiren ünlü isim, şöyle konuştu:

Hande Subaşı: Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum

"Gururla 40 yaşına girdiğimi söylüyorum. Bu yaşta olmak çok güzel, ben çok iyi hissediyorum. Kadınlar için çok özel yıllar, ben de o yılları yaşıyorum. Burada eski ve yeni arkadaşlarım var, bu gece benim için çok önemli. Çok özel hazırlandım, 40'ıncı yaşım olduğu için böyle olmasını istedim."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!