"Hande ile ilk kez el ele tutuşarak kalabalık bir ortama geldik"

Güncelleme Tarihi:

Hande ile ilk kez el ele tutuşarak kalabalık bir ortama geldik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 17:29

Göktürk Dergisi ve Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği işbirliğiyle düzenlenen “4. Yılın En’leri Ödül Töreni” önceki gece yapıldı. Kemerburgaz Okyanus Koleji’nde yapılan törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Göktürk Dergisi’nin yönetim kurulu başkanı Ümit Öner’in ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreni ünlü isimleri bir araya getirdi. Tayyar Işıksaçan ve Bahar Erensay’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Göktürk Dergisi’nin okurları arasında düzenlenen anketle belirlenen ödüller sahiplerini buldu.

Gecede Hakan Peker “Her Döneme Damga Vuran Pop Sanatçısı” ödülü alırken, yazar ve televizyoncu sevgilisi Hande Ertekin “En İyi Yazar” seçildi. Hilal Özdemir “En İyi Türk Halk Müziği Sanatçısı” seçildi. Aslı Hünel sunuculuğunu üstlendiği “Gelin Evi” ile “En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ödülünü aldı. Oksana Kuznetsova, Türkiye’de yayımlanan moda dergisi ile “En İyi Moda Dergisi” ödülünü kazandı. Dilara Kırmıt ise “Moda İkonu” seçildi. Engelsiz Yaşam Vakfı da gecede “En İyi Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

İlk kez el ele

Hande ile ilk kez el ele tutuşarak kalabalık bir ortama geldik

Hakan Peker törene yazar sevgilisi Hande Ertekin ile el ele geldi. Sanatçı, “Bugün Hande ile ilk kez el ele tutuşarak kalabalık bir ortama geldik” dedi. Ertekin, “En Eyi Yazar” ödülünün sahibi oldu.

Hande ile ilk kez el ele tutuşarak kalabalık bir ortama geldik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!