Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya sonrası şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Haldun Demirhisar kimdir Serenay Sarıkaya sonrası şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2021 11:52

Haldun Demirhisar, Aleyna Tilki ile gündeme gelmesinin ardından merakla araştırılmaya başlandı. İzmirli olan Haldun Demirhisar, kentteki bazı mekanların işletmeciliğini yapmaktadır. Peki, Haldun Demirhisar kimdir? İşte, bir dönem Serenay Sarıkaya ile de adı anılan ve şu an Aleyna Tilki ile sevgili olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar'ın biyografisi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Haldun Demirhisar, Heavenly dDF' isimli şirketin sahiplerinden birisidir. Yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli iş insanı Haldun Demirhisar, The Stay Otel, Kuum Beach ve Plage Isolee gibi yerlerin işletmeciliğini yapmaktadır. Bunların yanı sıra mimar ofisi ve restoran işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sarıkaya, çıkan iddiaların ardından, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları" kınıyorum" demişti.

Haldun Demirhisar son olarak Aleyna Tilki ile görüntülendi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!