Fatih Şef olarak bilinen Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Fatih Şef olarak bilinen Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2021 15:00

Fatih Şef olarak bilinen Fatih Tutak, belirli aralıklarla katıldığı televizyon programlarında adından söz ettiriyor. Pek çok mutfakta çalışan ve önemli deneyimlere sahip olan Şef Fatih Tutak, Michelin yıldızlı restoranlarda da görev almıştır. Peki, Fatih Şef olarak bilinen Fatih Tutak kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İstanbul’da doğup büyüyen Şef Fatih Tutak, çıraklığını yaptığı Paul Pairet ile yenilikçi mutfak kültürünü keşfettikten ve şehrin en iyi mutfaklarında çalıştıktan sonra, Pekin, Tokyo, Singapur, Kopenhag, Hong Kong ve Bangkok’taki global mutfakların derinliklerine indi.

Kopenhag'da, birçok kez San Pellegrino-Acqua Panna The World 50 Best Restaurants tarafından dünyanın en iyi restoranı seçilen Noma'da Rene Redzepi ile; Tokyo'da, modern Japon mutfağının en ünlü temsilcisi 3 Michelin yıldızlı Nihonryori Ryugin'de Şef Seiji Yamamoto ile birlikte ve Singapur'daki ikonik Marina Bay Sands'in mutfağında çalıştı.

Fatih Tutak, en son mutfak direktörü olduğu The Dining Room at The House of Sathorn hem San Pellegrino-Acqua Panna The Asia's 50 Best Restaurants 2017-2018 listesine hem de Michelin Guide 2018-2019 listesine girdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!