Ezo Sunal'a doğum günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Ezo Sunala doğum günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2024 09:20

Ezo Sunal, doğum gününü önceki akşam sevdikleriyle kutladı.

Haberin Devamı

Kutlamaya, Gül Sunal, Ali-Nazlı Sunal, Oya Başar, Perihan Savaş, Savaş Zafer ve eşi Melis Ketenci, Zübeyde Melek-Volkan Akkaş katıldı. Perihan Savaş, bu özel geceden fotoğrafları sosyal medyadan şu notla paylaştı: “Ezo’m yeni yaşın sana gönlünden geçenleri getirsin. İyi ki doğdun canım benim.”

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

KAFASINDA MUZ KABUĞU TAŞIDI

Murat Prosçiler’i Nişantaşı’nda kafasında muz kabuğuyla görenler hayrete düştü.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu “Kafanızda niye muz kabuğunu taşıyorsunuz?” sorusuna gülerek “Ne yapayım? Çöp kutusu bulamadığım için kafamda taşımak zorunda kaldım” yanıtını verdi.  (Sayit DURMAZ)

2024'ÜN İLK HASTALIĞI

Demet Özdemir sosyal medya hesabında sevenlerini üzecek bir paylaşım yaptı.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Ünlü oyuncu Instagram hesabının hikâye bölümünde paylaştığı yorgun karesinin altına hasta olduğu notunu düştü: “Hoş geldin farenjit, 2024’ün ilk hastalığı.”

BEBEK'TE TATLI KEYFİ

Kaan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Çift kızlarıyla beraber waffle yedi.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Soruları yanıtsız bırakan ünlü rock’çının üzerinde yine o meşhur kahverengi montu vardı. Görüntülenmekten rahatsız olan Kıvılcım Ural ise yüzünü gizlemeye çalıştı. Sahil boyunca yürüyüş yapan çift, daha sonra evlerinin yolunu tuttu. (Sayit DURMAZ)

NEW YORK'TA PERFORMANS

Hadise ve Murat Boz geçen akşam New York’ta birlikte sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

İkilinin performansı New York’ta yaşayan Türk hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Hadise, geceden kareleri “Unutulmaz bir konser, unutulmaz seyirci, unutulmaz şehir” notuyla Instagram’da yayınladı.

INJİ'Yİ BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Bellydancing, “Gaslight” ve “Madeline” şarkılarıyla sosyal medyayı kasıp kavuran INJI, hafta sonu iki gün üst üste Zorlu PSM’deki Studio’da binlerce müzikseverle buluştu.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen konserde şarkıcı, temposunu hiç düşürmediği sahne performansıyla hayranlarından tam not aldı. INJI’nin sevenleriyle neredeyse tüm şarkılara bir ağızdan eşlik etti.  

SİYAH ŞIKLIK

Haberin Devamı

Derya Uluğ önceki akşam Silivri’deki bir mekanda hayranlarının karşısına çıktı.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Siyah mini şık elbisesi ile dikkat çeken şarkıcı, sevilen şarkılarını hayranlarıyla seslendirdi. Uluğ, pozlarını sosyal medya hesabından, “Ruh halim ilk 2 fotoğraf gibi şu an” notuyla paylaştı.

YENİ ŞARKIYA YENİ İMAJ

Yıldız Tilbe geçen akşam Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Tilbe, 2024’ün ilk konserinde yeni imajı ile dikkat çekti. Tilbe ayrıca yeni şarkısı “Kalbimden Çıkmıyorsun”u ay sonunda yayınlayacağını duyurdu. Şarkıcı, ünlü iletişimci Özgür Aras ile de çalışacağını açıkladı.

Haberin Devamı

DUBAİ'DE ŞARKILAR SÖYLEYECEK

Selami Şahin, 12 Ocak Cuma akşamı Dubai’deki Jumeirah Zabeel Sarayı’ndaki Zabeel Tiyatrosu’nda konser verecek.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Şahin, aynı zamanda Arapça söyleyeceği şarkılarla da kültürel bir şölen yaşatacak. Sanatçı, “Ben Arap kökenli bir ailenin evladıyım. Çocukluktan bu yana bu kültürel zenginlikle birlikte sanat kariyerimi şekillendirdim” dedi.

KONSERLERDEN VİDEOLARI YAYINLIYOR

Tan Taşçı’nın “Söz&Müzik: Tan Taşçı” serisinin 2021’de ilk kez Harbiye sahnesinde gerçekleşen konserin videoları 1 Ocak akşamı Live From İstanbul YT kanalından yayınlanmaya başladı.

Ezo Sunala doğum günü kutlaması

Haberin Devamı

Konser serisinde sanatçı, profesyonel müzik kariyerinde seslendirdiği şarkıların yanı sıra başka müzisyenlerin söylediği eserlerini de sunuyor. Taşçı, ilk Harbiye konserinden videolarını her pazartesi 00.00’da Live From Youtube kanalından yayınlamaya devam edeceğini söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!