Eric Clapton 'emekli' oluyor

Güncelleme Tarihi:

Eric Clapton emekli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 02:02

70 yaşındaki efsanevi gitarist Eric Clapton, artık konser vermeyeceğini açıkladı. Uncut Magazine dergisine konuşan Clapton, "Stüdyoda kayıt yapmaya devam edeceğim fakat artık sahneye çıkıp kendimi utandırmayacağım" dedi

Haberin Devamı

Yaşayan en büyük gitaristlerden Eric Clapton emekliliği düşünüyor! "Sahne performansımın eskisi gibi olmadığının farkındayım" diyen 70 yaşındaki Clapton, bundan sonra turneye çıkmayacağını açıkladı. Dünya ülkelerinin özgünlüğünü yitirdiğini, her ülkenin 'küçük Amerika' olma yolunda ilerlediğini söyleyen gitar virtüözü, "Gittiğim küçük ülkelerden bile tat almıyorum artık. Herkes ve her şey birbirinin kopyası. Konser vermeye devam edersem insanları kendime güldürürüm" dedi.

GİTAR ÇALMAK BİR HASTALIK

"Gitar çalmayı tamamen bırakacak mısınız?" sorusuna "Belki" diye cevap veren blues ustası, "Gitarı bırakırsam çok canım yanar. Gitar benim için bir tür hastalık" dedi.

CREAM ÜYELERİYLE GÖRÜŞMÜYORUM

Eric Clapton emekli oluyor

Haberin Devamı

Eric Clapton, 60'lı yıllardaki popüler Cream grubunun tekrar bir araya gelmesinin mümkün olmadığını da sözlerine ekledi: "Jack (Bruce) ve Ginger (Baker) ile uzun zamandır konuşmuyorum. Bundan sonra aramızda diyalog kurulabileceğini de hiç sanmıyorum."

BAKMADAN GEÇME!