En iyi arkadaşını çocukluktan beri tanıyanların bileceÄŸi 8 durum

Güncelleme Tarihi:

En iyi arkadaşını çocukluktan beri tanıyanların bileceği 8 durum
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 01, 2017 11:20

Çocukluk arkadaşı demek çok şey demektir. Hayatı iki kişi yaşamak ve bundan hiçbir şekilde rahatsızlık duymamak demektir. Çocukluk arkadaşı candır.

Haberin Devamı

Dünyanın en komik fotoğraflarına sahipsinizdir

Çocukluk arkadaşları birbirlerinin en aptal sümüklü hallerinden ergenlikteki emo hallerine her durumu bilirler. Bu nedenle tarihlerindeki en sipastik fotoğraflarda birliktedirler. Hiçbiri diğeriyle dalga geçemez çünkü arada sır yoktur. 

Birbirinizle tonlarca anınız vardır

Çocukluktan şimdiki zamana  ne kadar da çok geçti düşünsenize! Ve tüm bu zaman boyunca başınızdan geçenlerin en yakın şahidi birbiriniz oldunuz. Bu nedenle bir konuşmaya başladığınızda sizin dışınızda herkes sıkılmaya başlıyor. Çünkü siz o anları tekrar yaşarken onlar sadece anlamaya çalışıyorlar.

En iyi arkadaşını çocukluktan beri tanıyanların bileceği 8 durum

 

Haberin Devamı

Birbirinizin en kötü hallerini bilirsiniz

Çok içip gece boyunca kusmaya, ayrılınan sevgilinin  camını taşlamaya kadar pek çok utanç verici anı birlikte yaşadığınız için artık gerçekten ayrınız gayrınız kalmamıştır. Birbirinizin adeta gerçek anlamıyla içini bilirsiniz.

Hayatınızın en önemli anlarında birliktesinizdir

Çocukluktan itibaren ister iyi olsun ister kötü her anda birbirinizle olursunuz. İlk aşktan mezuniyete, ilk sevgiliden terk edilişe, nikaha, düğüne, doğuma… Hayatta ne kadar önemli an varsa çocukluk arkadaşları el ele kol kola oradadır.

En iyi arkadaşını çocukluktan beri tanıyanların bileceği 8 durum

 

Birbirinizin ailesinin bir parçası olursunuz

Arkadaşınızın ailesi de bir süre sonra sizin çocukluktan itibaren gelişiminize şahit olduğundan siz de ailenin bir parçası haline gelirsiniz. Önemli günlerde görüşmek bir kenara, herhangi bir günde onların evinde pijamalarınızla dolaşıyor olmanız garip değildir.

Birbirinize asla yalan söyleyemezsiniz

Çocukluk arkadaşınızdan bir şey saklamak ya da ona yalan söylemek imkansızdır. Sizi sizden sonra en iyi tanıyan insan olabileceğinden bir şeyi saklamaya çalıştığınızı ve yalan söylediğinizi hemen anlar. Bu nedenle bunu deneyemezsiniz bile.

Haberin Devamı

Â

En iyi arkadaşını çocukluktan beri tanıyanların bileceği 8 durum

Başkalarını aranıza almak istemezsiniz

Çocukluk arkadaşlarının arasına girebilecek o cesur kişi gerçekten yürek yemiştir. Taraflardan biri diğerine yeni birini tanıştırdığında diğerinin kıskançlık duymaması imkansızdır. Bu nedenle çocukluk arkadaşları birlikte büyür, yaşlanır ve ölür.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!