DJ Sergio kimdir, nereli? Demet Özdemir'in yeni sevgilisinin tek mesleği DJ'lik değilmiş

Güncelleme Tarihi:

DJ Sergio kimdir, nereli Demet Özdemirin yeni sevgilisinin tek mesleği DJlik değilmiş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 08:41

DJ Sergio, Demet Özdemir ile yaşadığı ilişkinin ardından biyografisi ile merak edilen isim oldu. Son zamanlarda Yunanistan'da yaşamını sürdüren DJ Sergio, küçük ve orta ölçekli işletmeler için muhasebe, nakit akışı sağlayan bir kuruluşun da proje yöneticiliğini yapmaktadır. Peki, DJ Sergio kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

2002 yılında Atina Ulusal Teknik Üniversitesi'nde Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği bölümünü okuyan DJ Sergio, 2007 yılında yüksek lisansını ise Telekomünikasyon Şebekelerinin Ekonomisi ve Yönetimi üzerinde gerçekleştirdi. 

2007 yılında Hellenic World isimli bir telekominikasyon kuruluşunun Veri Hizmetleri Ağı'nın Tasarlanması, Gerçekleştirilmesi, Bakımı ve Yönetimi görevinde bulundu.

2010 yılında Londra'da, Vodafone'da çalışmaya başladı. Burada fiber optik sistemler üzerinde kıdemli mühendislik yaptı ve akabinde kurumsal strateji analisti olarak görev almaya başladı.

2016 yılında bankacılık sektörüne giriş yapan DJ Sergio, burada strateji yönetimi üzerinde direktörlük pozisyonunda yer aldı. 

2017 yılı geldiğinde kendi şirketini kuran Sergio, fatura otomasyonu ile akıllı ödemeler üzerine bir yazılım geliştirerek müşteri edinmeyi amaçladı. 

Haberin Devamı

2020 yılında ise muhasebe ve nakit akışı sağlayan bir kuruluşun proje yöneticisi olarak görev almaya başladı.

Tüm bu kurumsal hayatının yanı sıra DJ'lik becerilerini de geliştiren Sergio, son yıllarda mikserinin başına Yunanistan'da geçiyor.

BAKMADAN GEÇME!