Derya Bedavacı'dan Boğaz'ın kıyısında efkar dolu gece

Güncelleme Tarihi:

Derya Bedavacıdan Boğazın kıyısında efkar dolu gece
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2023 09:19

Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserlerinde, Boğaz’ın muhteşem atmosferinde unutulmayacak bir geceye  imza attı. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen binlerce kişi, Derya Bedavacı’nın eşsiz yorumuna doyamadı.

Haberin Devamı

Derya Bedavacı, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi ve İstanbul’un eşsiz manzarasında vereceği Kuruçeşme Açıkhava konseri ile ilgili “Çok heyecanlıyım. Büyük bir ekiple çok güzel hazırlandık. Benim konserimde mendil olmazsa olmaz. Tek isteğim sevenlerimi eğlendirmek, mutlu etmek. Her şey onlar için…”sözlerine yer verdi. Sonbaharda yeni çalışmalarının olacağının müjdesini veren Bedavacı, kendisi hakkında yapılan arabeskin kraliçesi yorumlarına “Bu konuda benim yorum yapmam çok doğru olmaz. Dinleyicinin verdiği ödül neyse ben onu kabul ediyorum. Ne istiyorlarsa o…” dedi.

Derya Bedavacıdan Boğazın kıyısında efkar dolu gece

“BU GECE DAMAR YOLUNU AÇACAĞIZ”

Haberin Devamı

Şarkıları, yaptığı coverları ve sahne performanslarının yanı sıra dijital platformlarda da dinlenme rekoru kıran, arabesk müziğin güçlü yorumcusu Derya Bedavacı, ilk kez Kuruçeşme Açıkhava konserinde seyircisiyle buluştu. Müzikseverleri dillerden düşmeyen “Deme” parçasıyla selamlayan ünlü sanatçı, “Biraz romantik biraz efkârlı biraz da eğleneceğimiz bir gece olacak. Ben gerçek bir damarcıyım diyenler burada mı? Damar yolunu bu gece açacağız.” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu. Sesiyle kulaklara hitap ettiği kadar şıklığıyla da gözlere hitap eden ünlü sanatçı, Cihan Nacar imzalı iki farklı sahne kostümüyle hayranlarını büyüledi.  Arabesk müziğin derin duygularını ve özgün tarzını en yüksek enerjiyle hayranlarına yansıtan Bedavacı, gönüllerde iz bıraktı. Hit şarkılarının yanı sıra İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Bergen, Yıldız Tilbe gibi ustaların şarkılarını da yer veren başarılı sanatçı, tam anlamıyla arabeski Boğaz’a taşıdı.

Derya Bedavacıdan Boğazın kıyısında efkar dolu gece

2.5 saat sahnede kalan Derya Bedavacı, İstanbul’un eşsiz manzarasında doyumsuz müzik şölenini geride bıraktı.

BAKMADAN GEÇME!