DADA DANDİNİSTA'YI İZLERKEN BİTAP DÜŞTÜM

Güncelleme Tarihi:

DADA DANDİNİSTAYI İZLERKEN BİTAP DÜŞTÜM
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 10:11

Görünen o ki Star, haftanın üç gecesinde reytinglerde kendisini hep birinci çıkaran Acun’un boşluğunu doldurmak konusunda ciddi zorluk yaşıyor.

Haberin Devamı

Mevzubahis Okan Bayülgen olunca ister istemez beklenti de çok yüksek oluyor. Üstelik geçen sezon Show’daki programı da niyeyse pek iyi gitmemiş, yılların Okan’ı aynı yayın grubunun iki kanalı olan Habertürk’le Show arasında daldan dala sekerek eski ışıltılı performansını hepimize mumla aratmıştı..

Bu yıl ekranların dört büyük ana kanalından biri olan Star’la el sıkıştı. Belli ki kanal, Acun’un kendi dükkanı TV8’e gitmesiyle birlikte cumartesi gecelerinde onun yarattığı derin boşluğu Okan’la kapatmayı planlamıştı.

Hem Okan, hem de Star için ciddi bir adım, önemli bir başlangıçtı. Herkes çok heyecanlıydı…

İki haftadır dikkatle seyrediyorum, Okan bu tarz şovlara yeni başlamış acemi telaşını bir türlü üzerinden atamadı. Beyaz, 20 yılın tecrübesiyle şovunu, formatını, tavrını, tarzını iyice oturttu ama Okan hâlâ sahnede elini, kolunu nereye koyacağını bilemeyen yeni şöhret olmuş türkücü misali oradan oraya koşturup duruyor.

Haberin Devamı

DADA DANDİNİSTAYI İZLERKEN BİTAP DÜŞTÜM

Programın başından sonuna kadar laf hep kendisinde, neredeyse konuklarına konuşacak hiç fırsat bırakmıyor.

Onun bu telaşı, bir türlü rafine edemediği genç irisi enerjili hali, ekran karşısındaki seyircisini de yoruyor. Hele o müthiş tatsız skeçleriyle iyice bayıyor, hatta bayıltıyor...

Dost acı söylermiş misali, bunları inanın hem Okan’ı sevdiğimden hem de eski Okan’ı çok özlediğimden yazıyorum. Aman sen sen ol, perdeyi daha iki hafta önce açmışken otur da kendini bir izle Allah aşkına. Sendeki zeka ve yaratıcılık eminim ekran karşısında hepimizi bitap düşüren Dada Dandinista’ya bir çare bulacak, bir reçete yazacaktır.

Yoksa korkarım genç seyircin bu lezzetsiz kaostan sıkılacak, birkaç haftaya rakip kanallara kaçacaktır.

Görünen o ki Star, haftanın üç gecesinde reytinglerde kendisini hep birinci çıkaran Acun’un boşluğunu doldurmak konusunda ciddi zorluk yaşıyor.

İşler böyle devam ederse Acun’u transfer ederek birinciliğe yükselen Star, bu sezon o liderlik koltuğuna bir daha zor oturur.

Haberin Devamı

Okan da ‘one man show’unun dozunu iyi ayarlayamaz, skeçlerine lezzet katmaz ve konuklarına iki kelime edecek fırsat bırakmazsa, olan bizim cumartesi geceleri ekran karşısında yaşadığımız keyfimize olur...

Aman Okan yol yakınken hepimizin selameti için bir neşter vur bu duruma...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!