Cihangir Ceyhan kimdir ve kaç yaşındadır? Cihangir Ceyhan hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Cihangir Ceyhan kimdir ve kaç yaşındadır Cihangir Ceyhan hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2019 15:29

Genç ve başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, televizyon kariyerinde büyük çıkış yakalayarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu, son zamanlarda yer aldığı projelerle internette en fazla araştırılan isimlerden biri oldu. Özellikle magazin takipçileri Cihangir Ceyhan'ın hayatını merak ediyor. Peki, Cihangir Ceyhan kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Cihangir Ceyhan'ın hayatı ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Cihangir Ceyhan, ekran başındaki birçok kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak Çukur dizisine Azer karakteri ile katılan Cihangir Ceyhan, daha önce yer aldığı dizi ya da filmlerle araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Cihangir Ceyhan kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi alan Cihangir Ceyhan; ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini 4 sezon canlandırmıştır.

Çukur dizisine ise Azer karakteri ile dahil olmuştur. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!