Charlie Sheen ve Whoopi Goldberg aynı filmde buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Charlie Sheen ve Whoopi Goldberg aynı filmde buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 09:31

Geçtiğimiz aylarda HIV Pozitif olduğunu itiraf eden 50 yaşındaki ünlü oyuncu Chalie Sheen, 11 Eylül trajedisini anlatan 'Nine Eleven' filmi için beyazperdeye geri dönüyor. Sheen'e başrolde eşlik edecek isimse usta oyuncu Whoopi Goldberg.

Haberin Devamı

Genellikle komedi film ve dizilerinde görmeye alışık olduğumuz iki usta oyuncu, bu kez bir dram filmi için bir araya geliyor. Geçtiğimiz kasım ayında verdiği bir röportajında HIV Pozitif olduğunu itiraf eden, bir dönemin en çok kazanan aktörlerinden Charlie Sheen, bu açıklamasının ardından ilk kez bir film için kamera karşısına geçecek.

 

11 EYLÜL SALDIRILARINI KONU ALIYOR 

Charlie Sheen ve Whoopi Goldberg aynı filmde buluşuyor


Yönetmen koltuğunda Martin Guigi'nin oturduğu 'Nine Eleven', 11 Eylül 2001'de yaşanan saldırılar sırasında, beş farklı kişinin Dünya Ticaret Merkezi asansöründe mahsur kalmasını konu alıyor. Uzun yıllardır New York'ta yaşayan Goldberg ve Sheen, projeyi okur okumaz filme dahil olmak istediklerini belirtmişler.

Haberin Devamı

Amerikalı usta aktris Whoopi Goldberg ile birlikte oynayacak olan Sheen'in, başrolü Whoopi Goldberg'le birlikte paylaşacağı için de heyecanlı. Aktör, duygularını şu sözlerle dile getiriyor: 'Bu senaryo insanı anında çarpmayı başaran bir hikayeye sahip. Ayrıca Whoopi Goldberg çok sevdiğim bir dostum, onunla birlikte çalışacak olmaktan ötürü de çok heyecanlıyım.' 

Filmin oyuncu kadrosunda olan diğer isimler ise Luis Guzman, Wood Harris ve Olga Fonda. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!